Norwegian Reward fyller 10 år i dag

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nordens største lojalitetsprogram Norwegian Reward feirer 10-årsjubileum i dag.

Norwegian Reward startet for 10 år siden opp som et lokalt fordelsprogram for norske reisende. Siden da har mye skjedd og utviklingen vært stor, ikke minst så har lojalitetsprogrammet blitt utvidet til å gi et internasjonalt tilbud med over 6,5 millioner medlemmer. Økningen i medlemmer har vært enorm, og mer enn 4000 nye medlemmer melder seg nå inn hver eneste dag. I Norge alene har programmet over 1,6 millioner medlemmer, som betyr at nesten en av tre nordmenn er medlem.

I følge Norwegian, har programmet blitt så folkekjært på grunn av alle fordelene programmet tilbyr. For å opptjene gratis reiser behøver man ikke nødvendigvis å fly. Bruk av Bank Norwegians kredittkort, kjøp i Norwegian Reward sine partnerbutikker og mye mer gir deg CashPoints. 1 CashPoint tilsvarer en krone, som du blant annet kan benytte til å kjøpe flybilletter

Brede Huser, som er sjef for Norwegian Reward, uttalte følgende i forbindelse med programmets 10-årsjubileum:

Vi har gått fra å være et lite fordelsprogram for norske reisende til å bli et internasjonalt fordelsprogram med lojale og dedikerte medlemmer over hele verden. Det er vi utrolig takknemlige for. Vi vokser med mer enn 4000 medlemmer hver dag, og det tar vi som et tegn på at kundene verdsetter det vi tilbyr.

Vi skal for fortsette å ekspandere og introdusere nye samarbeidspartnere, slik at medlemmene får enda flere måter å tjene CashPoints, som kan brukes til å betale for flyreisen og andre produkter hos Norwegian.

Norwegian kan i tillegg skryte av å være det sjette største lavprisselskapet i verden, med godt over 500 ruter til over 150 destinasjoner, med over 140 fly som hvert år frakter ca. 30 millioner passasjerer. I tillegg ansetter Norwegian 7000 medarbeidere over hele verden.

InsideFlyer gratulerer Norwegian Reward med 10 år, og vi gleder oss til å se den positive utviklen til programmet fortsette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *