Doble CashPoints med Norwegian Reward og hotels.com

Doble cashpoints med hotels.com og norwegian reward

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian Reward er ute med en ny kampanje hvor du tjener doble CashPoints på alle hotellbestillinger. Hotellbookinger med Norwegian tilbys i samarbeid med hotels .com, som tilbyr mer enn 400 000 hotell over hele verden.

Tilbudet med doble CashPoints når du booker hotell varer fram til 23. juni, men du kan reise når som helst. Norwegian Hotels tilbyr normalt 5% CashPoints, så med doble poeng får du hele 10% tilbake i kampanjeperioden. Klikk her for å gå til hotellsøket.

Norwegian Hotels søkeside

Hotellene som tilbys er de samme som du vanligvis finner på hotels .com. Du har med andre ord mye å velge i og vanligvis svært konkurransedyktige priser.

Du kan selvfølgelig bruke Bank Norwegians kredittkort ved bestilling og tjene enda flere poeng.

Betingelser

For å tjene CashPoints på dine hotellbookinger må du registrere ditt Reward-nummer på bestillingssiden før du bekrefter bookingen.  CashPoints som vises når du gjør din booking er et estimat som baseres på valutakursen ved bookingstidspunktet. Den eksakte summen du tjener avhenger av valutakursen når du sjekker ut av ditt hotell.

Poengene blir overført til din konto innen 6 uker etter utsjekksdato.

Norwegian Reward

Norwegian Reward er flyselskapet Norwegians prisbelønnede lojalitetsprogram. CashPoints du tjener kan brukes på alle Norwegians flygninger hvor som helst i verden. Du tjener poeng hver gang du flyr, og på hotellopphold, leiebil og mange andre tjenester fra Norwegian Reward sine samarbeidspartnere. Er du ikke medlem enda, er det raskt, enkelt og gratis å melde seg inn.

Foto: Norwegian Hotels

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *