Norwegian tilbyr gebyrfri endring på innenriksreiser

Nye fordeler i Norwegian Reward

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian åpner for gebyrfri endring av alle billettyper i en periode fremover, også på innenriksreiser. Pandemien har gjort det uforutsigbart å reise, og mange av selskapets kunder er opptatt av muligheten til å endre eller kansellere en reise.

Det siste året har reiserestriksjoner og utviklingen i pandemien ført til mye usikkerhet for reisende. Norwegian ønsker å gjøre det enklere og tryggere for kundene å endre på en bestilt reise, selv om billetten i utgangspunktet ikke er fleksibel.

Tidligere har vi, for en begrenset periode, åpnet for økt fleksibilitet på internasjonale flyvninger, og nå åpner vi med det samme tilbudet på innenriksflyginger.

Dette er et tiltak vi tror kundene vil sette pris på. I tillegg er det en fin måte å ønske kundene velkommen tilbake til oss, nå som stadig flere begynner å planlegge for å reise med fly igjen.

Christoffer Sundby, konserndirektør for marked, salg og kundeservice i Norwegian.

Her er de utvidede betingelsene for gebyrfri ombooking på både innenriks- og utenriksflygninger:

  • Tilbudet gjelder kun LowFare og LowFare+ billetter. Flex-billetter har dette som standard vilkår allerede.
  • Betingelsene kan bli endret, og betingelsene på kjøpstidspunktet vil da være gjeldende.
  • Ombooking kan kun foretas til en ny dato hvor det finnes ledige billetter av samme billettype.
  • Gebyrfri ombooking gjelder kun én gang og må gjennomføres innen 16 dager før avreise på internasjonale flyvninger og innen 7 dager på innenriksflyvninger.
  • Vanlige betingelser gjelder for ombookinger som blir gjennomført mindre enn 16 dager før avreise på internasjonale flyvninger og mindre enn 7 dager på innenriksflyvninger.
  • Hele reisen i den nye bestillingen (inkludert returreise) må være gjennomført innen 30. oktober 2021.
  • Eventuell prisdifferanse mellom opprinnelig billett og ny billett må betales. Dersom ny billett er billigere enn opprinnelig billett, vil prisdifferensen ikke bli refundert.
  • Tilbudet om gebyrfri ombooking for innenriksreiser gjelder for reiser som bestilles mellom 7. juni og 30. juni 2021, og gjelder for innenriksflyvninger i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *