Norwegian vant to priser under Global Travel Awards

ber president

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian vant to priser under Global Travel Awards i Oslo torsdag kveld. Norwegian ble tildelt Publikumsprisen og ble kåret til årets beste europeiske flyselskap. 

I går kveld samlet reiselivsbransjen seg i Oslo for å hedre prisvinnerne av Grand Travel Awards. Det er reisebyråene som har stemt frem sine favoritter på den årlige prisutdelingen, mens kundene har stemt på vinneren av Publikumsprisen.

Global Travel Awards

Stolt vinner av Global Travel Awards

– Det betyr mye for oss å bli tildelt Publikumsprisen. Passasjerene våre betyr alt for oss og vi er veldig takknemlige for denne anerkjennelsen. Samtidig er vi stolte over at reisebyråene har kåret Norwegian til det beste flyselskapet i Europa. Dette hadde ikke vært mulig uten Norwegians dyktige medarbeidere som alltid gjør sitt ytterste for å gi våre passasjerer en god reiseopplevelse. Disse anerkjennelsene viser at våre passasjerer setter pris på god service, spennende destinasjoner, billige billetter og nye, komfortable fly, sier Norwegians salgsdirektør, Lars Sande.

Norwegian mottok flere internasjonale kundepriser i 2016, blant annet Skytrax-prisene for beste lavprisselskap i Europa og beste lavprisselskap på langruter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *