Norwegian vinner igjen internasjonal pris

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian er kåret til «Value Airline of the Year» av Air Transport World, et ledende internasjonalt luftfartsmagasin.

Norwegian har satt sine spor i det globale markedet med et godt kvalitetsprodukt til en lav pris, ifølge juryen.

Jeg vil gratulere konsernsjef Bjørn Kjos og resten av hans team med en velfortjent pris. Juryen er meget imponert over det selskapet har oppnådd og Norwegians kontinuerlige innovasjon. Selskapet har vist at det å reise langt kan gjøres til en lav pris, sier sjefredaktør i Air Transport World, Karen Walker.

Dette er en stor annerkjennelse for oss i Norwegian og ville ikke vært mulig uten alle våre dedikerte medarbeidere. Norwegian ble grunnlagt for å kunne gi alle muligheten til å fly, og høy kvalitet til en lav pris er hva vi etterstreber å tilby de reisende i alle markeder vi går inn i, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

Tidligere i år ble Norwegian kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter for tredje år på rad og Europas beste lavprisselskap for femte år på rad av SkyTrax World AirlineAwards.  Norwegian ble også kåret til «Årets flyselskap» av CAPA- Center for Aviation i september.

Magasinet Air Transport World deler ut priser årlig til ulike aktører i luftfarten og prisen til Norwegian deles ut i Dublin 28.mars.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *