Reisedeal: SAS med utrolig lave priser mellom Oslo og New York

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS tilbyr nå veldig lave priser mellom Oslo og New York.

Det var secretflying.com som først skrev om de lave prisene. Disse prisene er noe av det laveste vi har sett mellom Oslo og New York på lang tid med SAS.

De lave prisene finner man mellom mai og desember 2018, med priser fra rundt 2200 norske kroner og oppover.

Pris Oslo tur/retur New York 6. til 13. november. (Skjermdump fra momondo.no)

Det er ukjent hvor lenge prisene vil være tilgjengelig, så det kan være lurt å ikke vente for lenge med å bestille.

De laveste prisene er slik vi kan se det ikke tilgjengelig på sas.no, de finner vi når vi søker gjennom søkemotoren til momondo. Om du ender opp med å bestille på sas.no, så er det gratis å avbestille de første 24 timene.

Med så lave priser i SAS Go er det også mulighet for å få en billig reise i SAS Plus eller Business. Gjennom Plusgrade er det nemlig mulig å oppgradere for poeng eller kroner. Du får riktignok ikke vite om oppgraderingen går gjennom før cirka to dager før avreise, men med så lav pris på billetten kan du potensielt også få en reise i en høyere klasse for en billig pris. På vårt forum finner du en tråd om Plusgrade her.

Den verdensberømte New York City skyline.

Bonusopptjening

Oslo tur/retur New York i SAS Go gir 6000 EuroBonus-poeng i opptjening. Gull- og diamantmedlemmer får i tilllegg 25% poengbonus, som øker opptjeningen til 7500 EuroBonus-poeng. Det er nesten nok til en tur/retur innenriks, som må sies å være en svært god opptjening for 2200 kroner.

Husk at du i tillegg kan opptjene bonus ved å betale reisen med kredittkort. Du finner vår store oversikt over norske kredittkort som gir fly- og hotellbonus her.

I tillegg kan du opptjene ekstra EuroBonus-poeng ved å bestille reisen gjennom ViaTrumf. De har nylig lagt SAS til som opptjeningspartner, med en opptjening på 45 kroner per bestilling. Overført til EuroBonus tilsvarer det omtrent 625 EuroBonus-poeng. Du finner vår guide til ViaTrumf her.

Kommentar

 1. Julie sier

  Som «Hei» over sa. Dette ser ut til å være SAS Go Light billetter. Prisen øker med 1198 kr når en legger til baggasje på ut- og hjemreise.

  • Ole sier

   Det stemmer. Disse billettene er uten innsjekket bagasje, kun håndbagasje innen målene 55x40x23 cm. Ønsker man å sjekke inn bagasje, må det bestilles i tillegg.

   • Hei sier

    Artikkelen er da etter min mening misvisende. Burde stå «SAS Go Light» i overskriften i steden for «SAS Go». Disse prisene er forøvrig omtrent de samme som SAS har på sine egne nettsider og som de har reklamert for i annonser i ganske mange dager nå. Med andre ord er ikke dette «kupp»-priser. Samme reise på SAS.no ligger til kr 2608. Kr 386 i differanse…

    • Ole sier

     Med SAS Go refereres det i artikkelen til reiseklassen. Det ble vel kun skrevet relatert til Plusgrade og poengopptjening, hvor alle bookingklasser i reiseklassen SAS Go faller inn i samme kategori.

     Når det kommer til pris så er det selvsagt opp til hver enkelt å vurdere om man syntes tilbudet er godt, enda mer et kupp. Vi syntes i alle fall at dette går godt inn under kategorien reisedeal. Det er veldig lenge siden sist SAS hadde slike priser til New York.

     Forøvrig så er 400 kroner av 2600 kroner ytterligere 15% av det som allerede er en sjeldent lav pris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *