Ny partner til EuroBonus – Etihad Airways

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS og EuroBonus introduserer en ny partner: Fra i dag kan du opptjene og bruke poeng hos Etihad Airways, noe som åpner for noen ganske interessante muligheter!

Etihad Airways er en av de 3 flyselskapene fra Midt-Østen og de er alle kjent for å ha produkter helt i toppklasse – da spesielt i Business og First Class.

Fra og med i dag kan du altså opptjene poeng ved å fly med Etihad Airways og opptjeningen er absolutt på et akseptabelt nivå, men bemerk: Du opptjener kun ekstrapoeng, ikke grunnpoeng! Forskjellen på disse er at grunnpoeng teller mot høyere medlemsnivå i EuroBonus, mens ekstrapoeng ikke gjør dette.
BF-Etihad-Airways-Optjen-EuroBonus-pointImidlertid er det kun på utvalgte flyvninger at du kan opptjene EuroBonus-poeng. Dette er flyvninger som går mellom Abu Dhabi og: Athen – Brussel – Düsseldorf – Frankfurt – Géneve – London – Milano – Roma – Zürich

Etihad First Class Apartments
Etihad First Class Apartments

Om du ønsker å benytte dine EuroBonus-poeng på å fly med Etihad er prisen dessverre laangt fra billig. Men har du rikelig med poeng på kontoen, kan dette være en meget lukseriøs måte å benytte de på, da spesielt i de dyrere klassene. Prisene under gjelder for reise tur/retur.
BF-Etihad-Airways-Brug-EuroBonus-point-på-Etihad-Ayrways
Prisen gjelder for flyvning med Etihad til Abu Dhabi hvor du reiser ut fra et av de skandinaviske landene og transiterer/bytter fly til Etihad på en av flyplassene som nevnt ovenfor. Det er altså ikke mulig å fly videre til andre destinasjoner, noe vi synes er veldig synd. Vi hadde svært gjerne sett at man kunne reise videre til andre reisemål i Etihads verdensomspennende rutenett.

Men om du skal på ferietur til Abu Dhabi (og har mange ubenyttede EuroBonus-poeng) er nok en flyvning via London og deretter Etihad Airbus A380 til Abu Dhabi i First Class trolig noe av det mest lukseriøse du kan benytte poengene dine på.

Les mer om detaljene på SAS hjemmesider!

(Artikkelen er basert på artikkel publisert av Henrik Olsen på Bonusfeber.dk. Alle bilder er copyright Etihad Press)

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *