Ny sesong med OSL 24-7 kommer

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Innspillingen av sesong 2 av OSL 24-7 er allerede i gang. Den nye sesongen forventes å ha premiere utpå nyåret.

 

Slik som for den første sesongen, så står Mastiff Entertainment for produksjonen av sesong to. I følge hangar.no har Oslo Lufthavn satt høyere krav til det redaksjonelle innholdet i serien for den kommende sesongen.

Les også: Nå kommer TV-serien «OSL 24-7» om Oslo Lufthavn

Den første sesongen av serien høstet litt kritikk for å av og til overdramatisere enkelte hendelser, i tillegg til litt manglende variasjon i innhold. Mye av fokuset i sesong 1 lå på tyvjakt i taxfree-butikken og tollkontroll av innkommende post. Det kan forventes at man kanskje får et enda dypere og variert innblikk i driften av Norges hovedflyplass i neste sesong.

Avinor er stolte av TV-serien om livet på Oslo lufthavn, og vi ser frem til en ny sesong hvor vi får muligheten til å vise frem et enda bredere innhold langt flere sider av denne fantastiske arbeidsplassen
– Øyvind Hasaas, lufthavndirektør

Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn er Norges største lufthavn og hadde i fjor 25,7 millioner passasjerer fordelt på over 237.000 flybevegelser, i tillegg til at over 130.000 tonn med cargo var innom lufthavnen. Med 15.000 ansatte er lufthavnen et knutepunkt både nasjonalt og internasjonalt. I sesong en av serien fikk vi møte både reisende, bakkemannskaper, tollere, brøytemannskaper, flygeledere, lufthavnbetjenter, narkotikahunder og mer.

Du kan se den første sesongen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *