Ønsker du å fly gratis med privatfly så har du sjansen nå

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er ikke ofte at sjansen til å fly gratis med privatfly dukker opp, men akkurat nå tilbyr Surf Air dette.

Det eneste du må gjøre for å bli vurdert er å sende en mail hvor du viser at du har høyeste medlemsnivå i et europeisk flyselskap.

Privatfly fra Surf Air er helt klar i luksussegmentet, og det er ofte kun plass til 6-8 personer per fly.

Hva koster det normalt?

Surf Air opererer med medlemskap, hvor det koster 3150 GBP per måned for å bruke de. Dette gir tilgang til å fly på deres europeiske og amerikanske ruter.

Med medlemskapet kan du fly så mye du ønsker mellom London, Zurich og Ibiza. Surf Air arbeider også med planer om å legge til München, Milano og Luxembourg.

Les mer om Surf Air her.

Les mer om rutene de flyr her.

Mulighet for å fly gratis med privatfly

Surf Air tilbyr nå at du kan prøve en gratis flyvning med de, som en form for testflyvning. Dette tilbyr de til alle som har høyeste medlemsnivå i ett europeisk flyselskap. Har du toppstatus hos British Airways, SAS eller andre, så er det med andre ord bare å søke.

Det eneste du må gjøre er å sende de en e-post hvor du skriver at du gjerne ønsker å prøve de. Du kan av ren høflighet gjerne skrive litt om hvorfor du gjerne vil prøve nå som de tilbyr en gratis tur. Argumenter som raskere inn og ut av lufthavner, og kortere ventetider, er gode argumenter.

Mailadressen du må skrive til er: [email protected]

Husk å legge ved bevis på medlemskap i form av bilde av digitalt eller fysisk medlemskort eller skjermbilde av din medlemsside.

Raskt og effektivt ombord før det bærer avgårde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *