Ny streik hos Lufthansa

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Juleferien synes å være langt borte og streikeviljen er helt på topp. I morgen innledes enda en streik hos Lufthansa etter at forhandlingene med pilotene vedrørende pensjonsavtaler har brutt sammen.

Streiken innledes klokken 10.00 på mandag formiddag og beregnes å vare helt frem til midnatt, samt fra tirsdag klokken 03.00 til 23.59 tirsdags kveld. Det er den tyske pilotforeningen VC som har tatt ut sine medlemmer etter at forhandlingene om pensjonsalderen for pilotene brøt sammen.

For å se om din avgang fra Norge berøres kan du holde deg oppdattert på Avinor sine hjemmesider. Dersom din avgang er berørt, kontakt ditt flyselskap eller reisebyrå der du kjøpte din billett. Da Lufthansa er en betydelig aktør i markedet vil du på flyplassenes billettkontorer kunne oppleve lange køer og det kan derfor være en god idé å forsøke eventuelle ombookinger av billetter før du reiser hjemmefra. Mandag er en dag med mange forretningsreisende, og dette betyr at det er mange kunder med høy status i lojalitetsprogrammene som igjen rammes hardt av streik, og tålmodigheten hos selskapets kunder settes atter en gang på prøve da dette langt ifra er den første streiken denne høsten.

Hold deg oppdatert via Lufthansa sine nettsider der du også kan få informasjon om hvike rettigheter du har ved innstilninger av fly.

 

Artikkel opprinnelig produsert på Bonusfeber.se

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *