Nye fordeler med EuroBonus Diamant

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi har tidligere omtalt det SAS har kalt «Goodie Bag» for sine Eurobonus Diamond-medlemmer. Dette dreier seg om at man kan velge en «gave» fra SAS når man har nådd dette medlemsnivået.

Man kan velge én gave pr. kvalifiseringsperiode og hva man har kunnet velge mellom har variert en del. Ting som tidligere har vært tilbudt, men som pr. nå er borte, er blant annet forskjellige typer hodetelefoner og årskort på Tusenfryd.

De to nyeste tilskuddet i Goodie Bag’en er:
– Ett års medlemskap  hos «Open Fairways» (golf) som inkluderer rabatter på en rekke golfbaner i hele verden.
– «SAS Package», bestående av SAS bagasjevekt, iPad cover med bilde av SAS Airbus A350XWB samt en «gadget organizer» hvor du kan plassere ledninger, ladere og andre ting du ønsker å ha system på under reisen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Det er også fortsatt mulig å velge medlemskap hos Quintessentially (concierge service) eller EatCard (restaurantkort).

Det er en fin gest av SAS og tilby dette til de med EuroBonus Diamant, selv om vi gjerne skulle sett enda større valgmuligheter og utvalg av mulige gaver. I starten var det problemer med at mottakeren måtte betale moms for gavene, men dette har SAS visstnok ordnet opp i.

Om du er EuroBonus Diamant, men ikke har valgt din gave, kan du gjøre dette via http://diamond.flysas.com eller ved å trykke på «Goodie Bag» under «Mine Sider» på sas.no.

Post gjerne erfaringer med de forskjellige gavevalgene i vårt EuroBonus-forum!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *