To nye bonusprogrammer i Star Alliance

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Spennende nyheter for bonusjegere: Det vil komme to nye bonusprogrammer i Star Alliance. Det betyr nye muligheter for å opptjene og bruke bonuspoeng.

Det har vært kjent en stund at Copa Airlines vil starte sitt eget bonusprogram i juli i år. Det Panama-baserte selskapet har så langt vært medlem av United Airlines bonusprogram, MileagePlus. I juli bryter altså selskapet ut, og starter sitt eget lojalitetsprogram.

Det er fortsatt ikke kjent hva programmet vil hete, eller hva det vil inneholde, men vi vil følge utviklingen og komme med en analyse når flere detaljer foreligger.

"Boeing 737-7V3, Copa Airlines AN2232676" by Konstantin von Wedelstaedt - Gallery page http://www.airliners.net/photo/Copa-Airlines/Boeing-737-7V3/2232676/LPhoto http://cdn-www.airliners.net/aviation-photos/photos/6/7/6/2232676.jpg. Licensed under GFDL 1.2 via Wikimedia Commons.
Foto: Konstantin von Wedelstaedt – Wikimedia Commons.

Mer ukjent har det vært at Brussels Airlines skal starte sitt eget bonusprogram. Selskapet er nå med i Lufthansas bonusprogram Miles & More, sammen med selskapene Austrian, Swiss, LOT med fler. Det har ikke vært offisielt annonsert at Brussels Airlines startet sitt eget bonusprogram, men faktumet ble avslørt av en stillingsannonse hvor de etterlyser folk til å lede utviklingen av programmet. Det var bloggeren Gary Leff fra View from the Wing som kunne opplyse om dette.

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Brussels_airlines_A319_OO-SSR.JPG
Foto: Milad A380 – Wikimedia Commons

Det er alt for tidlig å spekulere i hvordan de nye bonusprogrammene vil bli, men det som er sikkert er at vi vil studere dem nøye, og formidle deres styrker og svakheter når informasjonen er tilgjengelig.

Det blir spennende å se hvordan de forskjellige sonene blir inndelt, og hvor mange bonuspoeng det vil koste å fly mellom de forskjellige sonene. Det vil også bli spennende å se hvor mange bonuspoeng man kan opptjene med de forskjellige selskapene i de forskjellige bookingklassene. De fleste bonusprogrammer har såkalte «sweet spots» hvor man får mest mulig valuta for poengene, og vi vil håpe og tro at også bonusprogrammene til Copa Airlines og Brussels Airlines vil ha noen godbiter.

Hva tror du vi kan vente oss av disse nye programmene?

Diskutér gjerne denne saken i vårt forum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *