Snarvei til toppstatus hos Hertz

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I løpet av Mars kan du nå benytte deg av en meget enkel snarvei til toppstatus hos Hertz: Hertz Gold Plus Rewards President’s Circle. Det betyr blant annet gratis oppgradering av leiebil.

Vanligvis må man ha minst 20 leier hos Hertz i løpet av et år, for å oppnå President’s Circle-status. At man nå kan få denne statusen uten å ha leid bil en eneste gang, er nesten for godt til å være sant. Det eneste man trenger å gjøre for å få denne statusen, er å skaffe seg kredittkortet NAF Xtra, gjennom Norges Automobilforbund (NAF).

Dette er et Visa-kort som er helt gratis å anskaffe, men det fordrer at man allerede er NAF-medlem. Et medlemskap med veihjelp koster 1095 kroner i året, mens medlemskap uten veihjelp koster 560 kroner i året. NAF Ung koster 220 kroner i året, og gjelder kun for folk under 24 år. Les mer om de forskjellige medlemskapene på NAF sine hjemmesider.

Statusen President’s Circle gir deg gratis oppgradering av leiebil, og en smidigere ut- og innleveringsprosess. I tillegg får du inntil 5% rabatt på internettbestillinger, og et gratis leiebildøgn etter hver 10. leie i et kalenderår. Akkurat nå er det også et påsketilbud hvor NAF-medlemmer får inntil 30% rabatt på leie av bil.

Klikk her for en detaljert oversikt over fordelene med Hertz President’s Circle.

Som NAF-medlem får du også inntil 20% rabatt på Starwood-hotellene, og 15% rabatt på Nordic Choice Hotels i Norge og Sverige. Man får også rabatt på drivstoff og mye annet.

Klikk her for en oversikt over alle fordeler man får som NAF-medlem.

Det er også verd å nevne at NAF-medlemskap kvalifiserer til å bruke såkalt AAA-rate når man bestiller hoteller i USA, så her er det potensielt mange penger å spare.

Merk at denne kampanjen kun gjelder i mars, så det gjelder å benytte seg av dette tilbudet innen denne måneden. En telefon til NAF bekreftet at man beholder President’s Circle-koret så lenge man har NAF Xtra-kortet.

Klikk på bildet nedenfor for å komme til tilbudet.

Hertz snarvei

Bli med og diskutér dette tilbudet i vårt forum.

Les også:

Guide til Hertz Gold Plus Rewards
Inntil 4 000 EuroBonus-poeng med Hertz

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *