Nå kan du bruke Icelandair Saga Club-poeng på hotell og leiebil

Bruk dine Icelandair Saga Club-poeng på hotell og leiebil

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Sitter du på bonuspoeng i Icelandair Saga Club uten å ha noe og bruke de til? Gjennom et nytt samarbeid mellom Icelandair og bookingtjenesten Voyage, kan du nå bruke poengene på hotell og leiebil.

Icelandairs Saga Club har ikke fått spesielt mye oppmerksomhet hos oss. Siden programmet ikke lenger samarbeider med noen andre flyselskap, er det få muligheter for å opptjene poeng utover å fly med Icelandair og programmet er nok først og fremst interessant for de som flyr mye med selskapet. Vi vil likevel ble overrasket om ikke noen av våre medlemmer sitter på Saga-medlemskap og poeng som kanskje er i ferd med å forfalle. I så fall får du nå kanskje en mulighet til å bruke dem. Gjennom et samarbeid med bookingtjenesten Voyage kan du nå både bruke og tjene poeng på hotellopphold og leiebil.

Icelandair Saga Club medlemskort
Icelandair Saga Club medlemskort

Delbetaling med poeng

Bookingtjenesten Voyage fungerer på samme måte som de fleste andre tjenester av denne typen. Du søker etter dine ønskede kriterier og kan velge mellom 1,5 millioner hoteller og 1 500 leiebilselskaper verden over. Vi har ikke sjekket hvorvidt prisene er konkurransedyktige mot konkurrerende bookingtjenester som Expedia eller booking.com, men som alltid lønner det seg å sammenligne pris før man bestiller.

Bestill leiebil med Saga Club-poeng

Det som kanskje er ekstra interessant med det nye tilbudet er at du kan velge delbetaling av hotellopphold eller leiebilen med dine Saga Club-poeng. Det gjør at du kan dra nytte av poengene uansett hvor mange poeng du sitter med.

Hotellopphold kan du booke gjennom denne siden. Booking av leiebil finner du her.

Foto: Icelandair

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *