SAS lanserer nytt fordelsprogram for aksjonærer

SAS Airbus A350

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

For SAS er aksjonærene en viktig del av selskapets fremtid. For å gjøre eierskapet mer attraktivt har SAS nå lansert nye fordeler for EuroBonus-medlemmer som er aksjonærer med minst 4000 aksjer i selskapet.

Eier du minst 4 000 aksjer i SAS per 30. november 2020 kan nå nyte godt av nye fordeler som EuroBonus-medlem. Som aksjonær og EuroBonus-medlem vil du motta eksklusive Friends & Family-kampanjer 2-3 ganger, som normalt er forbeholdt selskapets ansatte. Disse kampanjene gir sterkt rabatterte priser på flyreiser både innenriks og utenriks.

Aksjonærer med minst 100 000 rykker du i tillegg direkte opp til Gull-status i EuroBonus. Med en million aksjer får du tilgang til høyeste medlemsnivå, EuroBonus Diamond.

Ingen billig snarvei til gullkort

Eksisterende aksjonærer som har eid aksjer i minst én måned kan registrere seg med en gang. Har du nylig kjøpt aksjer eller planlegger å kjøpe, kan det ta opptil en måned før du kan registrere deg.

Det nye aksjonær-programmet erstatter det gamle programmet, som har fått en del kritikk for ikke å gi noen særlige fordeler. Eier du eller planlegger å kjøpe aksjer er dette derfor gode nyheter. Noen billige snarvei til gullkort er det imidlertid ikke, selv med dagens beskjedne aksjekurs. Motivet for å investere i SAS bør derfor ikke være fordelene alene.

Du finner mer informasjon om det nye fordelsprogrammet for aksjonærer på SAS Group sine nettsider.

Både det nye og det gamle fordelsprogrammet diskuteres flittig i forumet vårt.

Foto: SAS

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *