Oppgrader garderoben og CashPoint-saldoen i mai med Reward eShop

Reward eShop

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Denne artikkelen er levert i samarbeid med Norwegian Reward

Med knappe to uker igjen til 17. mai begynner det å haste om du ikke har antrekket for nasjonaldagen klart. Akkurat nå kan du få en ekstra god deal i Norwegian Reward eShop hvor du oppgraderer både garderoben og CashPoint-saldoen på en gang!

Mai måned er for mange av oss synonymt med nasjonaldag, konfirmasjoner og familiefest. Når du gjøre unna innkjøpene til nasjonaldagen gjennom Reward eShop-portalen tjener du ekstra CashPoints som du kan bruke til å betale din neste flytur med. På Reward eShop er mer enn hundre kjente nettbutikker samlet på ett sted og akkurat nå får du ekstra høy CashPoint-opptjening i flere populære nettbutikker.

Tjen ekstra CashPoints

Blir det bunad eller dress for tenåringen? Er blazeren fra i fjor kort i ermene? Finn antrekket og ikke gå glipp av gode tilbud i butikkene. Det blir ikke fest uten finstas og sløyfe for store og små! Fra 4.-11. mai kan du tjene ekstra mange CashPoints på hvert kjøp på Reward eShop.

Oversikt over alle tilbudene finner du i Norwegians Reward Blog

Med Norwegian Reward opptjener du CashPoints og fordeler når du flyr med Norwegian. Du kan også opptjene CashPoints når du kjøper produkter og tjenester fra Reward sine partnere. Les gjerne vår Reward-guide og vår guide til Norwegiankortet, og se hvordan du får mest mulig ut av ditt Reward-medlemskap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *