Nytt salg til Houston med SAS i Business

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

De siste to månedene har SAS jevnlig hatt tilbud på Houston-ruten sin. Enten i form av sterkt rabatterte ordinære billetter, eller i form av rabatterte EuroBonus-billetter.

Det er nå en ny runde med rabatterte ordinære billetter på SAS sin “oljerute” til Houston, Texas. Du kan nå oppleve SAS Business i en Boeing 737, til 9 999 NOK, tur/retur.

Tilbudet gjelder for bestillinger frem til i dag, søndag 14. juni, for reiser fra og med i dag til og med 31. august 2015. Merk at ruten ikke flys i perioden 28. juli-11. august.

Trykk her for å komme direkte til SAS sitt Houston-tilbud!

Som tidligere nevnt, så er det ingen tvil om at SAS nå sliter med å fylle opp setene på dette Boeing 737-flyet, som kun har businessklasse om bord. Det er heller ikke uforståelig, når man ser dette i sammenheng med nedgangstid i oljebransjen og at sommeren generelt sett er en periode med lavere reiseaktivitet hos de forretningsreisende.

En konsekvens av dette er at det da kommer slike “9 999 NOK” og “50 000 EB-poeng” tilbud stadig vekk, som jo er positivt for oss som liker å reise langt og komfortabelt til en rimelig penge. Samtidig er det jo veldig synd for SAS som ikke får fyllt flyene med fullt betalende forretningsreisende. Dette er en rute oljebransjen har etterspurt i mange år, og når SAS først kom på banen og startet opp ruten høsten 2014, var det akkurat samtidig som oljeprisen begynte å falle.

Dersom ruten hadde kommet ett år tidligere, hadde den kanskje rukket å etablere seg litt bedre i markedet, når nedgangstidene i oljebransjen startet. Kanskje.

Dette blir selvfølgelig kun spekulasjoner fra min side.

Når det er sagt, så er 9 999 NOK for en rundreise i business til USA en svært god pris. Nå har denne ruten også fått oppgradert servicekonseptet sitt om bord, så alt ligger til rette for en svært behagelig måte å krysse Atlanterhavet på!

Les også: Test av SAS Business, Stavanger-Houston

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *