Nå kan du ta med vennene dine gjennom Fast Track i Bergen, Trondheim og Stavanger!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det å ta med familiemedlemmer eller venner gjennom Fast Track på Oslo Lufthavn har ikke vært noe problem tidligere, men det har vært litt vanskeligere i de ubemannede Fast Track-slusene. Nå har SAS annonsert at det er en offisiell fordel å ta med opptil fire gjester gjennom Fast Track i Bergen, Trondheim og Stavanger!

Som Gull- eller Diamantmedlem i EuroBonus kan du ta med deg en venn, eller dine nærmeste familiemedlemmer gjennom Fast Track (Stockholm, Oslo, København og Göteborg). Dette gjelder dersom dere begge/alle reiser med SAS, Widerøe eller andre medlemmer i Star Alliance.

Fra «Om Fast Track» på SAS.no

Nytt! Nå kan du som er Gull-/Diamant-medlem og reiser fra Oslo, Stavanger, Bergen eller Trondheim ta med deg opptil 4 gjester gjennom Fast Track. Passér Fast Track som normalt og be dine gjester følge direkte etter deg. Vær oppmerksom på at dere må bruke samme inngang og dine gjester må gå sammen med deg – velkommen!

Merk at det ikke er nødvendig at dere reiser på samme flight, men kun at gjestene har dagsaktuell billett med SAS, Widerøe eller en Star Alliance-partner.

Har du gjestet familiemedlemmer eller venner gjennom Fast Track? Hva er dine erfaringer?

Hovedbilde: SAS

Kommentar

    • Cecilie Larsen sier

      Hei!

      Ja det gjelder for sølvmedlemmer også, i de periodene (sommer og jul) de har tilgang 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *