Nyttårssalg på Atlantis-The Palm i Dubai

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Atlantis, The Palm et UAE luksushotell og ligger på toppen av Palm Jumeirah i De forente arabiske emirater. Det var det første anlegget som ble bygget på øya, og er tema på myten om Atlantis, men inneholder forskjellige arabiske elementer.

Anlegget ble åpnet 15. september 2008 som et joint venture mellom Kerzner International Holdings Limited og Istithmar.  Det store hotellet har 1539 rom med nautisk tema. Anlegget har to bolig vinger, også referert til som Royal Towers, som består av øst og vest Tower, både knyttet sammen av Royal Bridge Suite. Det suppleres av Aquaventure vannpark og lokalt populære Nasimi Beach, som ofte spiller vertskap for konserter og andre arrangementer.

Nyttårssalg

Spar opptil 30% ved å benytte prisene fra største salget i år.
Start 2017 med et ferieminne for livet. Dra nytte av opptil 30% rabatt på de best tilgjengelige prisene på Rom og Club Suites. Dette eksklusive tilbudet er tilgjengelig for en begrenset periode, så begynne å planlegge den ferien du alltid har drømt om og flykte til en verden fylt med moro, eventyr og minner som varer evig.

Reservasjons datoer: 26 desember 2016 – 31 desember 2016
Datoer for opphold: 26 desember 2016 – 25 desember 2017

Bestillinger kan gjøres på denne lenken.

Emirates flyr 5 ganger i uken direkte mellom Dubai og Oslo. Vi oppdaterer tråden dersom flyselskapene (Emirates eller Qatar Airways) publiserer noen gode romjuls-tilbud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *