Oppdag Hellas til fots – Apollo lanserer nye turopplevelser i sommer

Apollo - Hellas

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Apollo utvider nå tilbudet av turopplevelser med både nye destinasjoner, egne ukesreiser og dagsutflukter. I sommer satser reisearrangøren først og fremst på fotturer i Hellas, over høye berg og sanddyner, gjennom dype raviner og langs den fantastiske kysten.

I førsteomgang satser reisearrangøren stort på fotturreiser i Hellas – da det varierte landskapet er perfekt å utforske til fots, særlig på våren og sensommeren. Her har Apollo håndplukket ut noen av de mest naturskjønne turstiene, og arrangerer flere guidede reiser i år både på Kreta og det greske fastlandet. For de som ikke vil tilbringe hele ferien til fots, utvides også tilbudet av både dags, – og halvdagsturer på flere reisemål.

Vi nordmenn elsker å gå turer og de siste årene har vi merket en økning i etterspørselen rundt turopplevelser også i ferien. Etter et år preget av restriksjoner har i tillegg rekordmange av oss oppdaget både gleden og alle helsefordelene ved friluftslivet, og for å imøtekomme den økende interessen utvider vi nå turtilbudet vårt betraktelig.

De aller fleste assosierer Hellas med hvite strender og knallblått hav, men det finnes ufattelig mye mer å oppleve. I Epirusregionen ligger eksempelvis verdens dypeste ravine, Vikos, som virkelig er en majestetisk opplevelse! Vi håper turprogrammet vårt vil bidra til at enda flere oppdager disse sidene av favorittlandet vårt, som hittil er relativt ukjent.

Beatriz Rivera, Kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

I sommer tilbyr Apollo fottureiser til blant annet Kreta og Epirusområdet som huser kjente feriebyer som både Parga og Sivota. I tillegg lanseres mange nye dagsutflukter på både Limnos, Samos, Zakynthos og Kreta.

Her kan du lese mer om Apollos fotturer i Hellas.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *