Ving bytter ut TV-peisen med TV-reisen

Ving

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Den kjente TV-peisen på YouTube har blitt et vanlig innslag i mange norske hjem i det mørke vinterhalvåret. Men akkurat nå er det mange som lengter mer etter sol, varme og hav på sydligere breddegrader enn knitring fra TV-skjermen.

Det har Ving gjort noe med, og nå får alle sol- og feriehungrige nordmenn et godt alternativ til TV-peisen. Ving presenterer TV-reisen – et digitalt ferieparadis med minutt for minutt-sendinger fra en eksotisk strand og bølgeskvulp.

All ære til knitrende peis og koselig stemning, men vi vet at det nå er mange som drømmer om å få reise på ferie igjen og lengter etter late dager på stranden. Når vi nå ikke kan komme oss til et ferieparadis, må ferieparadiset komme til oss. TV-reisen, hvor feriefølelsen strømmer ut fra TV-skjermen hjemme, med flere timers bølgeskvulp, solnedgang og vakre strender, er en hverdagsflukt på sitt beste. TV-reisen er også den beste nedtellingen til en reise du har bestilt og den kan nytes både på hjemmekontoret og i stuen.

Ingrid Osa, Brand Manager i Ving

Vings TV-reise er laget i samarbeid med det danske reklamebyrået Robert/Boisen & Like-minded, som blant annet stod bak den oppmerksomhetsskapende og prisvinnende reklamekampanjen «Do it for Denmark» for vårt danske søsterselskap Spies.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *