Oslo Lufthavn får nye navn på gatene

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Allerede 1. mars får Oslo Lufthavn en ny og mer passasjervennlig gatenummerering. Endringen skjer fordi Oslo Lufthavn blir nesten dobbelt så stor og får langt flere gater. Derfor blir det større behov for å skille mellom de ulike delene av flyplassen.

Nå skal det bli lettere for passasjerene å finne frem, og gjennom god skilting på flyplassen og god informasjon til de reisende, er vi helt sikre på at dette vil bli tatt godt imot.

Joachim Westher Andersen – Kommunikasjonssjef Oslo Lufthavn

A,B og C er innlandsgater

Hver pir i terminalen vil få en egen bokstav. A, B og C viser til gatene på innland, mens D, E og F viser til gatene på utland. Gatene med bokstaven F ligger i non-Schengen-området. C– og D-gatene tas i bruk først når pir nord åpner høsten 2016. Noen gater har også dobbel nummerering avhengig av hva de blir benyttet til. Til høsten tas alle de nye gatene i bruk og da åpner også den nye ankomsthallen for innland. 27. april 2017 er den offisielle åpningsdatoen av «nye Oslo Lufthavn», men allerede i år vil de reisende oppleve utbyggingen tettere på kroppen enn tidligere. Det kan bety at det blir mer støy og noe mindre plass for dem som skal ut å reise. Allerede nå kan man se taket på den nye togstasjonen og den nye avgangshallen når man kommer opp rulletrappen fra togstasjonen. Men det skal selvsagt ikke hindre at de reisene skal kunne nyte tiden på Oslo Lufthavn og reise til oppsatt tid.

Så forvent llitt mer støy, litt trangere og litt mer kaos før det blir bedre neste år. Nedenfor finner du det nye oversiktskartet for gatenummereringen.

OSL_Gates

(Alle bilder: Oslo Lufthavn)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *