Overfør Trumf-bonus og få mulighet til å vinne 60.000 EB-poeng!

spis

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Trumf har nå en kampanje gående på sine sider; Overfør Trumf-bonus til EuroBonus og vær med i trekningen av 60.000 EuroBonus ekstrapoeng!

Kampanjen pågår nå og i følge de offisielle sidene til Trumf, kan du altså være med i trekningen av 60.000 EuroBonus-poeng (som tilsvarer f.eks. t/r London for to personer) om du overfører opptjent Trumf-bonus til din EuroBonus-konto. Overføringen må skje innen 20. desember og en vinner vil bli kåret før jul.

Hvilke vilkår som gjelder for deltakelse i trekningen finner vi dessverre liten og ingen informasjon om. Vi vet derfor ikke om det er et minstebeløp man må overføre for å være med i trekningen, eller om et større beløp gir større vinnersjanser enn et lite. Det sies heller ingenting om man vil få økt sine vinnersjanser om man overfører mange små beløp fremfor ett større. Videre sies det ikke noe om overføringen må skje til din egen EuroBonus-konto, eller om man kan overføre til andre. Det står ikke om det loddes ut flere hovedpremier, men vi regner med at det kun vil trekkes en vinner.

Et godt tilbud?
Vi har tidligere sett flere kampanjer hvor Trumf har gitt «bonuspoeng» om man har overført et minstebeløp til EuroBonus. Dette beløpet har normalt vært minimum 500,- som har gitt en bonus på hhv. 500 eller 300 ekstrapoeng på toppen av vanlig vekslingskurs. Denne nye kampanjen skiller seg altså fra tidligere, da man har gått bort fra å gi alle en garantert (men liten bonus) og heller velger å la en person ha muligheten til å vinne en større sum.

Ettersom vi ikke har noen formening om hvor mange som overfører Trumf-bonus til EuroBonus, vil det være svært vanskelig å komme med noen form for sannsynlighetsanalyse for å vinne hovedpremien. Vi regner likevel med at det er et betydelig antall personer som vil bli deltakere i konkurransen, og at sjansene for å vinne de 60.000 ekstrapoengene må sies å være liten. Samtidig vil jo vinneren av poengene kunne få en skikkelig boost på kontoen, fremfor de 300 ekstrapoengene som har vært normalen ved de forrige kampanjene.

Vi vil tro at selv et mindre beløp vil skaffe deg «lodd» i trekningen, og det vil derfor være smart å gjøre en overføring (liten eller stor) fra sin Trumf-konto.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *