Vinn din drømmereise med KLM!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

KLM har en konkurranse nå der du kan vinne to billetter til en drømmereise til en av deres destinasjoner. De flyr til mange for oss eksotiske plasser som St Maarten (Karibien), Zanzibar (Afrika) og Guangzhou (Asia). Det er enkelt å delta, bare klikk deg inn på https://dreamtrip.klm.com/Home/ og delta. Alt du trenger å gjøre er å velge dine tre KLM favorittreisemål og fortelle hvilket som er førstevalget ditt. Hvis du vinner, vil KLM fly deg og din reisefelle til ditt foretrukne reisemål.

Du kan også øke sjansene dine ved å dele kampanjen med vennene dine og får også dem til å delta. Kanskje vennene dine vil ta deg med på Drømmereisen sin hvis de vinner? Bruk delingsknappene når du kommer til siden med registrering for å kunne dele på Facebook etc.

Drømmereise-kampanjen avsluttes 17. desember 2015, vinneren blir trukket elektronisk og vil bli kunngjort per e-post innen utgangen av året til den som vinner. Premien består av 2 stk tur/retur-billetter på Economy Class fra valgte avgangsflyplass via Amsterdam Lufthavn Schiphol til reisemålet som du har oppgitt som din favoritt.

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *