Park Hyatt Vendome, Paris

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Park Hyatt Vendome er kjent som ett av Hyatt’s mest luksuriøse hoteller på kloden og kanskje den beste bruken av Hyatt Poeng. Hotellet ligger midt i smørøyet noen meter fra Place Vendome, ett par kvartal fra Louvre, Operaen, Chance Elysee er ca. 10 minutter unna.

Hotellet er vanvittig stilig med luksusfinish i alle rom. Og ja, det er dyrt. Veldig dyrt. En cheeseburger i lunchrestaranten som serveres i courtyarden utendørs kostet 36 Euro, ett glass vanlig Bollinger kostet 26 Euro.

Vi ankom hotellet fra flyplassen rundt kl 1400, vi hadde 3 døgn booket, to rom totalt. Begge rommene hadde blitt oppgradert til deluxerom, men dersom vi kunne vente til kl  1600, kunne den hyggelige karen fikse en skikkelig oppgradering: Executive Suite, hakket over Park Suite som vi tidligere har blitt oppgradert til.

Vi takket ja til å vente og ble påspandert lunch mens vi ventet. Klokken 1545 ringte hotellet mobilen min og kunne melde at suiten var klar.

Vi ble tildelt suite 333 og tilbydt hjelp med baggasjen, noe vi avslo.

Stua var relativt stor og har en skikkelig peis, arbeidsområde: Merk de herlige skulpturene du finner over hele hotellet

DSC00637 DSC00640

 

Som på de fleste luksushoteller var det en Nespressomaskin, gratis vann, samt et godt utvalg i minibaren

 

DSC00654 DSC00655 DSC00656 DSC00657

 

 

Soverommet hadde sengeklær av meget høy kvalitet, egen TV og høydepunktet: Balkong med utsikt over Place Vendome

 

DSC00643

DSC00628

 

 

Badet var kjempestort og hadde også ett Toto japansk toalett med vask, oppvarming og det hele. Amenity var Blaise Mautin med sitronlukt. Herlig såpe, shampoo etc i god kvalitet. Vanntrykket var godt og de fyllte opp med alle ting daglig selv om man var langt fra tom.

 

DSC00623 DSC00630 DSC00626 DSC00632 DSC00631

 

 

I skapet fant man skopose for gratis skopuss, de tilbød 8 forskjellige aviser, inkludert 4 engelske.

Turndown service ble gjort daglig der man fikk utdelt sjokolade og to flasker Evian på nattbordet, gardinene (elektriske) trukket for og sengen klargjort for natten. Stuepikene var helt ninja. Da vi spaserte til frokost var rommet alltid klargjort da vi kom tilbake. Det var nesten som de overvåket når vi ikke var der og benyttet da muligheten for alle typer service da vi var ute. Herlig.

Frokosten ble servert i restauranten og kostet 36-69 Euro per person. Frokost er inkludert for Hyatt Diamond medlemmer. Det er en buffet tilgjengelig med utelukkende ferske tilbud og ingrediensene er av høyeste kvalitet for 36 Euro per person. I tillegg kan man bestille varme retter fra menyen til buffeten dersom man velger full frokost til 49 Euro. Champagnefrokost koster 69 Euro. De har også en healthy breakfast til 49 Euro. Av hundrevis av luksushoteller jeg har bodd på er frokosten på Park Hyatt Vendome en av de aller beste.

Første bildet er av Healthy Breakfast (nei, ikke til meg, men fruen ;), du kan se mine Eggs Benedict til høyre) med smoothies etc: Espressodrikker og Latte er selvsagt inkludert

 

DSC00710 DSC00708 DSC00707 DSC00706 DSC00705 DSC00704

Konklusjon: Park Hyatt Vendome er en av Europas suverent beste hoteller, vi fant ingenting å sette fingeren på. En perfekt opplevelse.

Karakter 10 av 10

Quickfacts:

Lokasjon: I hjertet av Paris, ved Operaen og Place Vendome. Gangavstand til Louvre og Chance Elysee
Rompris: 22.000 Hyatt poeng per rom per natt
Bonuspoeng opptjent / program: 3677 Hyatt poeng. Hyatt Diamond status
Hjemmeside: Park Hyatt Vendome
Fordeler: Herlig luksus på alle områder. Strålende service
Ulemper: Dyrt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *