Park Hyatt Zurich

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Park Hyatt Zurich er ett nytt, moderne hotell der du ofte finner kjendiser som gjester. Hotellet har kun 142 rom, er skikkelig chic og er sett på som det ultimate stedet å bo når du er i Zurich.

Lobbybaren er ett fantastisk møtested som bare må oppleves.

Beliggenheten er midt i det finansielle distriktet halvannet kvartal fra innsjøen med Bahnhofstrasse og shoppingområdet en kort spasertur unna. Togstasjonen ligger ca. 15 minutter unna og tilbyr tog til flyplassen som tar kun 15 til 20 minutter. Taxi til og fra flyplassen koster ca. 60 CHF, eller rundt 350 kroner.

Jeg har besøkt hotellet 3 ganger det siste året, jeg tok taxi alle gangene. Jeg ankom hotellet rundt 3 tiden sist gang jeg var der og ble umiddelbart eskortert opp på rommet siden jeg var Hyatt Diamondmedlem. Innsjekk ble foretatt der.

Jeg var blitt oppgradert til ett Park Executive King rom. Rommet var romslig, totalt 36 m2. Mye oppgradert luksus som Nespressomaskin og Bang Olufsen TV og underholdningssystem med fantastisk lyd. Sengen var standard Park Hyatt med sengetøy av meget høy kvalitet. Skikkelig behagelig.

IMG_8275

IMG_8276

IMG_8272

Velkomstgavene besto av en eske med sjokolade og litt frukt. I tillegg var det 4 flasker vann plus 2 ekstra flasker og sjokolade som ble lagt ut under turndown service.

IMG_8279

IMG_8273

Utsikten var over en courtyard og lydisolasjonen var utmerket

IMG_8280

Badet var luksuriøst og hadde en interessant løsning der veggen ved badekaret kunne åpnes til resten av rommet

IMG_8271

Badet var meget velutstyrt med håndklevarmer, amenities var Blaise Mautin, det samme som Park Hyatt Vendome i Paris. Utmerket.

IMG_8281

IMG_8283

IMG_8274

IMG_8284

IMG_8285

Internet var raskt og hotellet var skikkelig på hugget og ordnet restaurantreservasjon, samt transport til flyplassen tidlig dagen etter. Jeg bestilte skopuss som var gratis og ble gjennomført i løpet av 25 minutter. Alt var på plass, trengte ikke å be om noe, slik en luksuseiendom skal være.

En skikkelig god natt søvn, fikk dessverre ikke tid til å spise frokosten som var inkludert grunnet en grytidlig avgang.

Konklusjon:

Zurichs ledende luksuseiendom som oser av kvalitet og har utmerket service

Karakter 10 av 10

Quickfacts:

Lokasjon: Midt i forretningsstrøket, halvannet kvartal fra innsjøen. Shopping og restauranter minutter unna
Rompris: 499 CHF eller ca. 3000 kroner per natt
Bonuspoeng opptjent / program: 3466 Hyatt poeng, Diamond status i Hyatts Gold Passport program
Hjemmeside: Park Hyatt Zurich
Fordeler: Nyere hotell, nye store rom, perfekt service.
Ulemper: Litt stiv pris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *