Hvilken poengopptjening kan man forvente med Shell MasterCard?

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi her på Bonusfeber har tidligere laget en artikkel som viser hvilke betalingskort du bør velge for å optimalisere EuroBonus-opptjeningen din.

I dag vil vi rette oppmerksomheten på Shell Mastercard.
Her er hva vi skrev i artikkelen:

Shell MasterCard
Shell MasterCard er et samarbeid mellom Shell og TRUMF. Kortet gir deg TRUMF-bonus (40 øre pr. liter) ved bruk på både drivstoff (hos Shell) og 1% på andre varekjøp. En fordel med Shell MasterCard kontra TRUMF VISA er at man får TRUMF-bonus også hos konkurrerende matkjeder av NorgesGruppen.

Opptjening av EB-poeng ved vanlige kjøp: 1% av kjøpesummen = 1,- pr. 100,- = 13,89 poeng pr. 100,-
Opptjening av EB-poeng ved kjøp av drivstoff (15,- pr. liter drivstoff) = 40 øre pr. 15,- = 2,66,- pr. 100,- = 36,94 poeng pr. 100,-

Kombinasjon av TRUMF og Shell MasterCard, SAS Amex, SAS Diners & SAS World MasterCard
For å ytterligere “komplisere” det hele kan man, når man handler i en av NorgesGruppens butikker, også kombinere bruken av Trumf-medlemsskap og et av betalingskortene som gir EB-poeng. Man kan altså dra sitt Trumf medlemskort først og deretter betale med ett av de fire overnevnte kortene. Man vil da få både TRUMF-bonusen (1% eller 3% ved Trippel-TRUMF) + antallet EB-poeng kjøpesummen genererer på Shell MasterCard, Amex (alle typer), SAS Diners eller SAS MasterCard. Dette forutsetter at man bestiller seg et vanlig Trumf Medlemskort som man husker å skanne i kassen før man betaler.

Klikk her for link til hele artikkelen.

Kjøper du mye bensin?
Hvis du kjøper mye bensin, kan det bli bra med Trumf poeng ut av det. Det har vært perioder hvor det har vært spesial-kampanjer med både 50 øre og 1 kr i Trumf bonus pr liter, og da begynner det å monne litt.

Vær med å støtte Bonusfeber
Vi på Bonusfeber har inngått en avtale med Shell Mastercard som gir oss litt økonomisk støtte hvis du søker om dette kortet via linken nedenunder. Ettersom vi driver nettstedet på frivillig basis, setter vi pris på all den støtten vi kan få, så vi kan gjøre Bonusfeber enda bedre. Så går du allikevel med tanker om å anskaffe Shell Mastercard hadde vi satt pris på om du søkte via nedenstående link:

Søk om Shell Mastercard her.

 

 

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *