Guide til RCCL «Crown & Anchor Society»

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi i Bonusfeber vurderer til stadighet selskapers bonusprogrammer og hva de er verdt og hva de gir igjen. Nå er tiden kommet til å se til havs, og idag presenterer vi en guide til Royal Caribbian Cruise Line (RCCL) sitt lojalitetsprogram «Crown & Anchor Society».

RCCL er kjent for å eie noen av verdenshavenes største cruiseskip. Du kjenner skipene deres igjen ved at alle har navn som ender på «… of the Seas». RCCL har to søsterselskaper; Celebrity Cruises og Azamara Cruises, men de opereres som egne brands.

RCCL’s lojalitetssystem er nok kanskje ikke helt som flyselskapers- og hotellkjeders bonusprogrammer. Hos RCCL er fokus satt på å opparbeide seg et bedre og bedre kundeforhold som så vil gi deg flere og flere fordeler som en god kunde.

Man kan ikke opptjene poeng for å bruke til å reise for, men man opptjener her cruisepoeng. Cruisepoeng regnes for hver natt ombord på ett av RCCL sine skip. Booker du et cruise i en suite så dobles antall cruisepoeng. Så reiser du på et 7 netters cruise, vil du få 7 cruisepoeng om du reiser i en vanlig lugar, men 14 cruisepoeng om du reiser i en suite. Og rederiet har en lang rekke forskjellige lugar- og suitekategorier, fra det billigste til det rådyre.

Og de har hele 6 nivåer man kan oppnå. Det ser slik ut:

2508 02

Fordelen med Crown & Anchor Club er at du ikke behøver å bekymre deg om å bli flyttet ned et nivå igjen. Har du først kommet deg opp på ett nivå, blir du der til du har cruiset nok til å oppnå et høyere nivå. Om det så tar deg 10 år. For å oppnå Pinnacle Club må man cruise rundt i en suite i nesten ett år tilsammen. Eller nesten 2 år i en vanlig lugar. Og da har man jo vært en del på cruise med samme rederi. Men så skal man da heller ikke delta på mer enn sitt første cruise, før man oppnår gull nivå.

La oss se litt på fordelene man vil ha på de ulike nivåene:

2508 112508 122508 132508 14

Du kan se hele oversikten med forklaringer til ved å klikke på denne linken.

Dersom du vil ta et cruise med søsterselskapene til RCCL, så har Celebrity Cruises og Azamara Cruises deres egne lojalitetsprogrammer. Du kan ikke opptjene cruisepoeng fra de andre selskapene, men dersom du har Diamond status hos RCCL, og reiser med Azamara Cruises for første gang, vil de automatisk gi deg status på samme nivå hos dem som du har hos RCCL, og tilsvarende hos Celebrity Cruises.

Dersom du har andre innspill til denne guiden, setter vi stor pris på tips fra deg. Enten i vår tråd om emnet i vårt forum som du finner på denne linken. eller i kommentarfeltet nedenfor.

 

Kommentar

 1. Glenn sier

  Dette er et bonusprogram som fungerer meget bra. Du samler poeng hele livet og trenger ikke stresse med et visst antall i året, eller utløp/miste poeng. Du blir virkelig gjenkjent og får økende fordeler jo høyere opp i nivå du er. Allerede etter ett cruise får du gullstatus som gir deg fordeler på neste criuse, og en tilhørighet til Royal Caribbean. (Smart forretningsidé det der).
  Ved innsjekk er det egne skranker for ditt nivå, og fast track. Ombord blir du gjenkjent hele tiden med forskjellige små og store fordeler og lukkede arrangementer etter nivå.
  Som Diamond får jeg flere ganger i løpet av criuset gaver på rommet, lounge ombord med gratis alkohol og eksklusiv mat/snacks, mulighet til å velge plass på show før andre, rabatter på kjøp ombord ++.
  Alle fordelene har du uavhengig av lugartype ombord, også billigste innvendige. Jeg har også flere ganger blitt oppgradert til finere lugar enn booket.
  Diamond hos RCCL er like bra som summen av Club Carlson Concierge og SAS Diamond, gir klare fordeler og trivelig tilhørighet.

  • Erling sier

   Takk for innspillet ditt. Vi setter stor pris på innspill fra dere som har erfaring fra dette programmet.

 2. Norfindir sier

  Et tips til dere som ikke har status enda. Meld dere inn i M-life, og så tar dere kontakt med crown & anchor og «matcher» medlemskapet der til en Gold status. Du får ikke så mye ekstra, men det er et par 2 for 1 og litt internet rabatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *