RCCL: Helgetilbud få 900 kroner i rabatt

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Bestill cruise i Karibien med Oasis-, Allure- og Harmony of the Seas denne helgen og få 900,- ekstra i rabatt. Kampanjeperioden gjelder fra 27-31.oktober 2016. 

Karibien er for mange selve paradis på jord. Alt du har sett på postkort er sant. Et cruise i Karibien er en fantastisk ferie med uttalige opplevelser, innbydende strender, glitrende blått hav og palmesus. Svøm med rokker på Grand Cayman, utforsk El Yunique Rain Forest i Puerto Rico og mayaruinene på Cozumel eller du kan bare koble helt av på Bahamas kritthvite strender. På cruise våkner du til et nytt sted nesten hver dag. Reis fra Miami, Fort Lauderdale, Orlando eller Puerto Rico og opplev det det beste av Karibien. Ombord står aktivitetene i kø; Zip-Line, klatrevegg og minigolf er bare noen av mulighetene. Du kan selvsagt ligge flat på en solseng med en bok også – valget er ditt.

Rabatt betingelser

Rabatten gjelder per lugar ved bestilling av balkonglugar eller høyere kategori og i perioden november 2016 til og med mars 2017. Bestillinger på denne linken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *