British Airways: Nye toalettmapper i First Class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det anerkjente merket Liberty London har designet et nytt eksklusivt utvalg av toalettmapper for passasjerer som flyr med British Airways i Frist Class.

De nye Liberty London First toalettmappene får man ombord fra den 7. januar 2017. Designet til leverandøren vil bli endret gjennom året. Slik at passasjerer som reiser flere ganger vil få anledning til å gjøre seg kjent med flere produkter i fra Liberty Londons ikoniske stil.

 «Liberty London er et ikonisk britisk merke, og det er fantastisk å jobbe i partnerskap med dem. Vi kan nå tilby våre reisende i First Class de aller beste toalettmappene.»

Troy Warfield, Director of customer experience, British Airways

Herre kolleksjonen - Liberty London - Foto: British Airways
Herrekolleksjonen – Liberty London – Foto: British Airways

Samleobjekt

«Vi er sikre på at våre toalettmapper med moderne design, og noen av Liberty Londons vakreste designtrykk, vil gjøre dem ettertraktet og til og med et samleobjekt».

«De komplimenterer British Airways stilfullt diskré First Class kabin, og vil etterlate et godt inntrykk for våre First kunder.»

 «Vi er henrykt over å få samarbeide med British Airways på dette spennende prosjektet! Vi ønsket å lage et produkt med lang levetid som kundene kan bruke om og om igjen, og som viser Liberty Londons kompetanse i design og stil. »

James Millar, Design Director, Liberty London

britishairways_21686224727625
Damekolleksjonen – Liberty London – Foto: British Airways

Kvinnenes toalettmappe er modellen «Chris «,  med et flott orientalsk inspirert blomstertrykk, som leveres med en praktisk bærestropp.

Kilde: British Airways

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *