Icelandair åpner ny rute til Montreal

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Icelandair skal sannelig ha for at de er ivrige etter å teste ut nye ruter. Stadig vekk hører man om nye ruter ut fra deres hjemlige base på Keflarvik flyplassen ved Islands hovedstad, Reykjavik. Og nå hører vi det enda en gang: Icelandair lanserer en ny rute til Montreal i Canada.

Montreal er Canadas nest største by, og har et innbyggertall på ca 1,8 millioner. Tar man med områdene rundt, regner man en befolkning på ca 4,1 millioner. Byen ligger i Quebec provinsen og hovedspråket i byen er fransk. Montreal er faktisk den nest største byen i verden hvor det snakkes fransk. Bare Paris er større.

Ruten mellom Keflarvik og Montreal blir Icelandairs 5 destinasjon i Canada og med det vil selskapet ha 16 destinasjoner i Nord-Amerika. Ruten kommer til å bli en sesongrute, og skal opereres i perioden 19. mai til 8. november 2016. Avganger fra Keflarvik blir 4 ganger i uken, på mandager, tirsdager, torsdager og lørdager.

Icelandair flyr fra alle de Skandinaviske hovedstedene pluss sesongruter til noen andre byer. Reisetiden fra Norge til Montreal blir ca 10 timer, inkludert mellomlanding på Island.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *