Lufthansa utvider til Canada med Calgary fra sommeren 2020

Calgary, Canada

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Gode nyheter for alle Canada-fans! Fra og med 1. juni i år utvider Lufthansa tilbudet sitt til Canada med en ny rute mellom Frankfurt og Calgary. Selve flygningen er det lavprisselskapet Eurowings som står får.

I sommer får reisende til Canada et nytt reisealternativ fra Europa med en ny sesongrute mellom Frankfurt og Calgary. Byen, som ligger i det sør-vestlige Canada, er en populær fritidsdestinasjon og et godt utgangspunkt for å utforske Alberta-regionen og de kjente nasjonalparkene Banff og Jasper i Rocky Monutains.

Banff National Park, Alberta, Canada
Banff National Park, Alberta. Foto: James Wheeler / Pixabay 

Selve flygningen er det Lufthansagruppens lavprisselskap Eurowings som skal stå for. Ruten skal betjenes med en Airbus A330-200, med avganger fra Frankfurt mandag, onsdag, fredag og lørdag. Disse flyene er tilbyr økonomiklasse, premium economy og business class. Setene er av samme type som vi finner i Lufthansas langdistansefly.

Calgary blir Lufthansagruppens femte destinasjon i Canada, etter Ottawa, Montréal, Toronto og Vancouver.

Eurowings = ingen EuroBonus-poeng

Dersom du samler poeng i Miles & More, eller rett og slett bare vil fly billigst mulig, kan den nye ruten være et godt alternativ. Siden Eurowings ikke medlem av Star Alliance, vanker det imidlertid ingen poeng for deg som samler poeng i SAS EuroBonus eller andre bonusprogrammer i Star Alliance. Da kan Air Canadas rute mellom Frankfurt og Calgary være et bedre alternativ. Denne ruten har daglige avganger året rundt.

Air Canada Boeing 787-9 Dreamliner
Lufthansa sin samarbeidspartner og Star Alliance-medlem Air Canada flyr også Frankfurt-Calgary daglig, året rundt. Foto: Air Canada.

Billetter til den nye ruten ble lagt ut for salg denne uken.

Forsidefoto: David Mark / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *