Aeroflot mottar sin første Airbus A350 med business class suites

Aeroflot mottar sin første Airbus A350 med business class suites

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det russiske flyselskapet Aeroflot mottok før helgen sin første Airbus A350-900 av en ordre på totalt 22 fly. Med den nye flytypen introduserer selskapet også et nytt business class-produkt i verdensklasse.

Aeroflot har totalt 22 Airbus A350-maskiner i bestilling og de første flyet ferdigstilles i disse dager på Airbus-fabrikken i Toulouse. Aeroflot regner med å ta levering på åtte fly i løpet av det neste året. Den første kommersielle flygning skal etter planen gå 29. mars 2020 til New York JFK, og skal etter hvert også brukes på destinasjoner som London, Dubai, Miami, Osaka og Beijing. Aeroflot har fra før av totalt 126 Airbus-fly i A320- og A330-familien.

Aeroflot Airbus A350-900

Business suites i verdensklasse

Med de nye flyene introduseres også en helt ny kabininnredning som ser svært lovende ut. Spesielt det nye business class-produktet med private suiter og romslige seter som kan legges helt ned. Ved første øyekast ser ut til å ligne på siste generasjons business-suiter som Qatar Airways Qsuite, British Airways Club Suite og ANAs The Room. Underholdningssystemet om bord er nyeste generasjon av typen Panasonic eX3.

De nye flyene er innredet med 28 business class-suiter, 24 seter i Comfort Class (premium economy) og 264 seter i økonomiklasse. Aeroflot sine Airbus A350 har totalt 316 seter, noe som er 16 flere seter enn SAS har. Dette skyldes at SAS har flere seter i business og premium economy. Setekonfigurasjonen vil være 3-3-3 i økonomiklasse, 2-4-2 i premium økonomi og 1-2-1 i business class.

Dette gleder vi oss til å prøve!

Foto: Airbus / Aeroflot

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *