Oneworld business class til USA fra 9 952!

Oneworld, British Airways, Iberia, Finnair, American Airlines business class til USA fra 9 952,-

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Er du villig til å ta en liten omvei er det akkurat nå mulig å få en svært god deal på business class med Oneworld til USA.

Med avreise fra Paris finner vi akkurat nå svært gode priser til mange destinasjoner i USA. Flygningene gjøres av Oneworld-selskapene British Airways, Iberia, American Airlines og Finnair. Det ser ikke ut til å være noen restriksjoner på reiserdato, utover at du må bestille minst 50 dager før avreise for å få de beste prisene. Prismessig ser de mest aktuelle dagene for utreise ser ut til å være tirsdag, onsdag og torsdag.

Boston
Fly business class til Boston for kun 9 962,-. Foto: David Mark / Pixabay

Vi har ingen informasjon om hvor lenge tilbudet varer, så regn med at det forsvinner raskt

Oneworld business class til USA

Vi har brukt Google Flights og Momondo for å finne de beste prisene. Du kan bruke lenkene i tabellen under for å gå direkte til Momondo og se tilbudet. Merk at avreiseflyplass kan være både Paris Orly og Paris Charles De Gaulle.

PhiladelphiaFra 9 952,-
BostonFra 9 962,-
ChicagoFra 10 070,-
New YorkFra 10 078,-
Washington DCFra 10 172,-
DallasFra 11 864,-
MiamiFra 11 982,-
Los AngelesFra 13 951,-
San FranciscoFra 14 121,-
SeattleFra 14 281,-
Las VegasFra 14 328,-

Prisene gjelder som sagt med utreise fra Paris, noe som gjør at du får en ekstra flygning og en ekstra stopp på veien. De fleste langdistanseflygningene går fra London, Madrid eller Helsinki, og du får dermed totalt to stopp på veien om du starter i for eksempel Oslo. Vi finner priser på posisjonering med både Norwegian, SAS og Air France for rundt 1000 kroner tur/retur, så selv med en ekstra flygninger er det fortsatt en veldig bra deal.

Bonuspoeng

Alle flygningene gir opptjening til bonusprogrammer i Oneworld, så her står du fritt til å samle poeng til programmet du bruker. Flyr du British Airways eller Iberia, gir nok British Airways Executive Club eller Iberia Plus best uttelling.  En tur/retur-reise med ett stop bør gi deg 360 Tier Points og et antall Avios avhengig av rute og status i programmet. Du kan bruke British Airways Avios flight calculator for å beregne hvor mange poeng du opptjener på turen.

Samler du poeng i Qatar Airways Privilege Club kan du bruke Qcalculator for å se hvor mange Qmiles og Qpoints du tjener.

Hvilken business class er best?

Har du mulighet til å få British Airways Club Suites, ville vi nok definitivt gått for den. Forrige generasjons business class fra British Airways går ikke for å være det helt store hva komfort angår. Ellers er det kanskje litt hipp som happ. Alle selskapene ser ut til å ha gode business class-produkter og seter som kan legges helt ned.

Bruk gjerne forumet vårt for å få anbefalinger eller reiseråd.

Forsidefoto: Pexels / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *