Qatar Airways har offisielt åpnet sin nye lounge i Singapore

Qatar Airways Premium Lounge Singapore Changi

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Qatar Airways har nå offisielt åpnet sin nye Premium Lounge på terminal 1 på Changi-flyplassen i Singapore.

Det er ingen mangel på flotte Oneworld-lounger i Singapore allerede, men vi sier ikke nei takk til en til. Qatar Airways har nå offisielt åpnet sin nye lounge på Singapore Changi terminal 1. Den nye premium-loungen byr på svært eksklusivt interiør og innredning, som alle som har besøkt flaggskip-loungene i Doha vil kjenne igjen. Tilbudet skal ifølge flyselskapet tette gapet mellom business class- og fist class-lounger.

Qatar Airways Premium Lounge Singapore Changi

– Vi er glade over å ha åpnet vår nyeste internasjonale Premium Lounge på Singapore Changi Airport. Designet er inspirert av moderne arabisk arkitektur, og gjenspeiler Qatar Airways ‘arv, sier selskapets administrerende direktør Akbar Al Baker. – Qatar Airways har allerede satt standarden for bransjen med vår prisbelønte Qsuite business class. Nå skal vi sette en ny standard for business class lounge og sikre at opplevelsen på bakken står stil med vår femstjerners flyopplevelse.

Singapore er Qatar Airways’ femte internasjonale Premium Lounge. Fra før av har selskapet lounger i London, Paris, Beirut og Bangkok.

Les også: Slik lykkes du med Qatar Airways Privilege Club

Eksklusivt for Qatar Airways Business Class

Den nye loungen er 700 kvadratmeter stor og har plass til 85 gjester. Dette høres kanskje ikke så mye ut, men som de øvrige Qatar Airways’ premium-loungene er denne bare åpen for selskapets egne business class-kunder. Loungen holder åpent hver dag fra 07:30 til 02:00.

Loungen tilbyr flere forskjellige sitteområder som passer om du vil jobbe, slappe av, spise eller nyte en cocktail mens du venter på flyturen.

Les også: På disse rutene får du Qatar Airways Qsuite

Mat og drikke i toppklasse

Qatar Airways’ nye Premium Lounge skal også tilby mat av førsteklasses kulinarisk standard, og har er utstyrt med et komplett kjøkken og à la carte-restaurant. I tillegg har loungen en buffet med internasjonal meny.

En femstjerners loungeopplevelse kompletteres av en betjent bar.

Vi i InsideFlyer ser fram til å prøve den nye loungen og har planlagt et besøk her allerede neste uke. Vi kommer tilbake med en fullstendig anmeldelse av hva den nye loungen har å by på.

Oppdag Doha og Qatar Airways Privilege Club

Når du flyr med Qatar Airways tjener du Qmiles og Qpoints i bonusprogrammet Privilege Club. Qpoints gir deg høyere medlemsnivå i programmet, mens Qmiles kan brukes til å kjøpe bonusreiser med. Opptjeningen varierer med billettklasse og ditt medlemsnivå i Privilege Club. For å finne ut hvor mange poeng du tjener kan du bruke Qcalculator, som viser deg hvor mange poeng du tjener på turen. Dersom du ikke er medlem av Privilege Club, kan du melde deg inn her.

Benytt anledningen til å besøke Doha på veien. Foto: Gustav Brandt / Pixabay

Du kan også gjøre en stopover i Doha på veien uten ekstra kostnad, og velge blant mant mange 4- og 5-stjerners hoteller til svært gode priser. Har du en lengre mellomlanding er det også mulig å delta på en rekke aktiviteter som sightseeing eller ørkensafari.

Foto: Qatar Airways

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *