Icelandair Saga Premium Class til Reykjavik – kun 2527

Seljalandsfoss, Island

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Er reiselysten og savnet etter litt business class-følelse stor, uten at du vil bevege deg utenfor FHIs liste over «grønne» land? Akkurat nå får du Saga Premium-billetter til Reykjavik med Icelandair for bare 2500 kroner.

Skal man holde seg til gjeldende reiseråd er det ikke mange aktuelle reisemål og velge i om dagen. Island ser imidlertid ut til å klare seg veldig bra og da passer det utmerket med rimelige billetter i Icelandsair sin Saga Premium business class for bare 2 527 kroner.

Oppdatert: Regjeringen har vedtatt FHIs anbefaling om at Island blir rødt fra og med lørdag 15. august kl.00.00.

Tilgjengeligheten ser ut til å være nærmest ubegrenset fra 27. august og fram til 31. mars neste år. Dersom sol og sommer ikke er det som veier tyngst, kan Island som reisemål anbefales på det varmeste.

Icelandair Saga Premium business class-priser på Momondo.no
Skjermdump fra Momondo.no

De aller beste prisene får du ved å booke gjennom et online reisebyrå, men vær obs på at skjulte kostnader kan tilkomme. Det koster ikke mye ekstra å booke direkte fra Icelandair.

Bonuspoeng

Det er flere muligheter for opptjening av bonuspoeng når du flyr Icelandair. Du kan selvfølgelig opptjene poeng til Saga Club, som er Icelandairs eget bonuspgrogram. Icelandairs flygninger mellom Europa og Island i Saga Premium gir 3 400 poeng hver vei.

Icelandair Hekla Aurora
Icelandairs Hekla Aurora

Det beste alternative for den som ikke reiser mye med Icelandair er nok likevel å kreditere poengene til Alaska Airlines Mileage Plan. Her opptjener du 125% miles av strekningen du flyr, totalt 2 750 miles.

Du kan også opptjene poeng i JetBlues TrueBlue bonusprogram.

  • Icelandair Saga Premium business class
  • Icelandair Saga Premium business class

Icelandair Saga Premium

Det blir litt feil å sammenligne Icelandair sitt Saga Premium-produkt med interkontinental business class. Som europeisk business class-produkt holder det likevel høyt nivå og Boeing 757-flyene som brukes på denne ruten er innredet med 2+2 setekonfigurasjon.

Du finner mer informasjon om Saga Premium på Iceland air sine nettsider.

Forsidefoto: David Mark / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *