Emirates introduserer 1500 nye måter å tjene Skywards Miles

Emirates Skywards medlemskort

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Medlemmer av Emirates’ lojalitetsprogram kan nå tjene Miles mens de handler i over tusen nettbutikker.

Emirates Skywards har introdusert 1500 nye måter å tjene Miles, samtidig som man handler i et stort utvalg av populære nettbutikker til amerikanske og britiske merker.

Tjen Miles mens du shopper på nett

Gjennom Emirates’ app eller på Emirates’ egne nettsider kan Skywards-medlemmer velge og vrake i tilbud på tvers av kategorier som mote og skjønnhet, elektronikk og livsstil. Medlemmer trenger kun å logge inn med sin Skywards-konto og fortsette til nettbutikkens egen nettside for å fullføre kjøpet. For hvert britiske pund som blir brukt kan medlemmer tjene opptil 15 Miles, og for hver amerikanske dollar opptil 12 Miles.

Massivt utvalg av nettbutikker

Skywards-medlemmer kan handle i over 1500 amerikanske og britiske nettbutikker for å tjene Miles, inkludert blant annet Apple, Asos, Nike, Bose og RayBan.* 

Emirates Skywards’ 27 millioner medlemmer kan tjene og bruke Miles på et stort utvalg av varer og tjenester, inkludert flybilletter og oppgraderinger, hotellovernattinger, billetter til sport- og kulturarrangementer og mye mer. Klikk her for mer informasjon om lojalitetsprogrammet Emirates Skywards.

*Med forbehold om leveringsbetingelser for nettbutikken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *