Qatar Airways byr på nye tilbud

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi har flere ganger presentert gode tilbud med Qatar Airways, og de kommer med jevne mellomrom. Nå er selskapet nok en gang ute med noen gode tilbud fra Oslo, og vi gir deg detaljene.

Som vi nettopp skrev, tror vi at det vil bli mange tilbud fremover fra flyselskapene i Midtøsten, ettersom de utvider kapasiteten til Skandinavia og med det har behov for å selge mange flere billetter. Du kan lese artikkelen på denne linken.

Selv om den største utvidelsen er fra København, hvor Emirates setter inn sin Airbus A380 med 615 seter, og Qatar kommer med 2 daglige avganger, vil man nok merke at tilbudene også fra Oslo vil påvirkes.

Tilbudene gjelder i denne omgang for bookinger frem til og med den 6. september. Reiseperioden er fra nå og frem til 31. mars.

Nedenfor ser du hvilke destinasjoner og priser som gjelder for henholdsvis Business Class og Economy Class.

2408 02

Prisene i Business Class har vi sett bedre fra Qatar Airways, da de tidligere har vært nede i 10 – 11 000 kr. Men i forhold til Thai Airways som flyr direkte Oslo – Bangkok, sparer man jo lett 8 500 kr ved å velge Qatar Airways. Priser til drøye 5 000 kroner for Economy Class billetter til Asia er heller ikke å forakte.

Du kan finne alle tilbudene på denne linken.

Tenker du å reise til vinteren, vil vi nok råde deg til å vente litt med å bestille, da erfaringsmessig kommer flere tilbud, og kampen om å fylle setene er ikke kommet helt igang enda.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *