Positiv start for den nye SAS ruten til Miami

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I september reiste totalt 2,8 millioner passasjerer med SAS, en økning på nesten 4% fra året før. SAS totale kabinfaktor forbedret seg samtidig med 0,5 prosentpoeng til over 79%, som er den høyeste kabinfaktoren noensinne for september måned.

SAS totale trafikken økte med 8,4% i september. Veksten var sterkest på de interkontinentale rutene til / fra Asia og USA, der flere passasjerer enn noen gang tidligere september reiste med selskapet. Den 28. september startet SAS opp direktefly fra Oslo og København til Miami og ble selskapets ellevte interkontinentale destinasjon. Linjen har blitt godt mottatt kundene og er nær utsolgt på alle avganger fra Skandinavia. Selv om SAS innenlandsruter hatt en positiv utvikling med en trafikkvekst på nesten 6%.

– Det er gledelig at vår ekspansjon på de interkontinentale rutene ble så positivt mottatt. Den nye ruten til Miami har fått god respons i markedet. Og vi ser frem til å ønske flere passasjerer velkommen om bord i løpet av vinteren. Trafikktallene for september viser også at prispresset i markedet fortsetter, noe som betyr at vi må jobbe hardt for å effektivisere driften ytterligere

Rickard Gustafson, konsernsjef i SAS.

Den foreløpige valutajusterte yielden og PASK var ned 8% og 7% i september 2016 sammenlignet med året før.

Kilde: SAS Media

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *