Qatar Airways med en ny attraktiv kampanje

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Etter at Qatar Airways avsluttet sin forrige, korte romjulskampanje 27. desember, har vi egentlig bare gått og ventet på neste. Selskapet er ett av de flinkeste til å komme med tilbud og kampanjer. Minst hver annen måned kommer gode tilbud fra Qatar Airways, til glede for oss reiseglade.

Vi har skrevet om kampanjene til flere flyselskaper siden nyttår, og det virker for oss som at Qatar kan tilby de beste prisene fra Oslo til Asia. Spesielt i Business Class. Men de har også gode priser i Economy Class. Det som gjør kampanjen ekstra tiltrekkende er at reiseperioden er meget generøs. Den dekker nesten hele 2016. Allerede fra 19. januar og helt til 15. desember. Billettene må bookes innen 17. januar.

Qatar Airways er medlem av OneWorld alliansen. De har sitt eget bonusprogram som heter Privilege Club. Vi har laget en egen guide for deg til Privilege Club som du finner på denne linken. En annen generøs del av kampanjen, er at du kan oppnå tredoble bonuspoeng hvis du bestiller reise i denne kampanjen. Men for å ta glede av tredoble poeng, må du først registrere deg for dette. Det kan du gjøre ved å klikke på denne linken.

Nedenfor ser du hvilke destinasjoner og priser som tilbys. Først Economy Class og deretter en oversikt over Business Class tilbud.

120116 Eco 1120116 Eco 2120116 Biz 1120116 Biz 2

Her er det som nevnt mange gode tilbud. Manila i Economy Class for kr 4 545,- og i Business Class til 15 295,-. Bangkok har også glimrende priser med henholdsvis kr 3 945,- og kr 10 045,-. Så ta en titt på tilbudene og lag deg noen reiseplaner. For dette er virkelig gode tilbud.

Du kan se flere priser og booke tilbudene på Qatar Airways sine hjemmesider. Du kommer direkte til tilbudssiden deres ved å klikke på denne linken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *