Qatar Airways utvider til Sør-Afrika

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

For å møte den store etterspørselen etter Sør-Afrika introduserer Qatar Airways flyvninger til Durban samt øker kapasiteten til Johannesburg og Cape Town. Dette betyr forhåpentligvis økt tilgjengelighet på bonusseter for nordmenn som ønsker seg til Sør-Afrika.

Fra 17. desember øker flyselskapet antall flyvinger til Johannesburg, fra 10 til 14 flyvninger i uken. 4 av disse avgangene går videre til Durban. Fra 1. oktober øker selskapet også til daglige avganger til Cape Town.

Durban blir Qatar Airways tredje destinasjon i Sør-Afrika. Byen har en stor produksjonsindustri og er Afrikas travleste havn. Med sitt subtropiske klima er byen også viktig for turismen i landet.

– Durban er en viktig gateway til Sør-Afrika og vi er overbevist om at vi kommer til å få en like varm velkomst der som på alle våre andre afrikanske destinasjoner, sier Akbar Al Baker, Group CEO for Qatar Airways.

Afrika er en viktig del av Qatar Airways globale ekspansjon. I dag har selskapet 140 flyvninger i uken til 19 destinasjoner i Afrika. De nye rutene samt rutene med økt kapasitet kommer til å bli operert med Qatar Airways Boeing 787 Dreamliner. Dreamlineren har totalt 254 seter; 22 i Business Class og 232 i Economy Class.

Qatar Airways har vokst raskt i løpet av sine 18 år og flyr per i dag med en flåte på 147 fly til 146 viktige forretnings- og feriedestinasjoner i Europa, Midtøsten, Afrika, Asia, Australia samt Nord- og Sør-Amerika.

Les mer i pressemeldingen her.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Les også:

Qatar Airways med nye tilbud fra Gardermoen
Presentasjon av verdens første Airbus A350XWB i Doha

Bli med ombord i Qatars A380
Ny Business Class på vei fra Qatar Airways

Sniktitt på Qatar Airways nye Airbus A350XWB
Airbus presenterer Airbus A350XWB i Doha

Les også våre tester av Qatar Airways:

Qatar Airways First Class (Airbus A330)
Qatar Airways Business Class (Boeing 787)
Qatar Airways Business Class (Airbus A330)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *