Qatar Airways viser frem sin nye Business Class på ITB

ITB

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Qatar Airways har sagt at de vil avsløre den mye etterlengtede utviklingen til sine prisbelønte Business Class på årets ITB Berlin utstilling, verdens ledende messe for reiselivsbransjen som avholdes i Berlin fra 8 til 12 mars 2017.

Flyselskapet vil avduke ett splitter nytt Business Class sete i en eksklusiv seremoni som holdes på åpningsdagen av utstillingen. Den 8. mars 2017 holdes en pressekonferanse som forventes å tiltrekke seg mer enn 200 internasjonale medier, hvor Qatar Airways ‘planer for årene som kommer blir presentert.

ITB
Qatar Airways Business Class på Boeing 787-8 Dreamliner. Om ca. 3 uker lanseres et nytt på ITB-messen i Berlin. Foto: Qatar Airways

Gjester og besøkende til messen ITB Berlin vil bli invitert til å slappe av i det nye Business Class sete på flyselskapets utstillings-stand i Hall 2.2, stand 208. Messen tilbyr besøkende muligheten til å oppleve komforten, underholdning-systemet og selskapets service tilbud som tilbys ombord en Qatar Airways flyvning.

Qatar Airways konsernsjef, Mr. Akbar Al Baker sier i en forhånds teaser:

«Jeg er glad for å offisielt kunne presentere vårt etterlengtede nye Business Class konsept her på årets ITB utstilling, hvor det vil være verdens premiere  for vår nye  produkt. Som flyselskap tilstreber vi å tilby våre passasjerer det aller beste, ikke bare i form av vår verdensklasse på ombord konsept, men også vårt voksende globale nettverk.  Jeg ser frem til å dele det revolusjonerende nye patenterte Business Class sete med reiselivsbransjen og verdensomspennende media, sammen med mange andre nye og spennende nyheter. «

ITB Berlin messen

ITB Berlin er en årlig begivenhet, hvor selskaper fra 187 land og fem kontinenter er tilstede. Besøkende får informasjon om nye produkter, tjenester og fasiliteter i reiselivsnæringen.
Qatar Airways har 35 ukentlige avganger til Tyskland, et land som fortsetter å spille en viktig rolle i veksten av Qatar Airways, med avgang fra Hamad International Airport til Frankfurt, München og Berlin fra et nettverk av mer enn 150 destinasjoner over hele verden.

QatarAirways.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *