Rabatt og doble CashPoints med Norwegian Reward og No1 Lounges

No1 Lounges

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Skal du ut og fly fra britiske flyplasser uten loungetilgang inkludert? Da har No1 Lounges og Norwegian Reward et ekstra godt tilbud. Nå får du 15% rabatt på loungetilgang og dobbelt så mange CashPoints som normalt!

For mange av våre lesere er et besøk i flyplassloungen en viktig del av reiseopplevelsen, enten før avreise eller ved mellomlandinger. Når man da flyr på billettyper eller med flyselskaper som ikke gir tilgang til lounge er det veldig greit å kunne kjøpe denne tilgangen, for eksempel hos No1 Lounges. En ekstra god pris og opptjening av ekstra CashPoints gjør det selvfølgelig enda mer interessant.

No1 Lounges

Ekstra CashPoints

Som medlem av Norwegian Reward får 50 CashPoints per booking mot normalt 25 CashPoints. 1 CashPoint er verdt 1 krone og kan brukes til å bestille flybilletter hos flyselskapet Norwegian. Tilbudet gjelder for alle bookinger gjort mellom 15.11 og 30.11, for reiser før 31. januar 2019.

Hvis du ikke er medlem av Norwegian Reward er raskt, enkelt og gratis å melde seg inn.

No1 Lounges

No1 Lounges har fire forskjellige typer lounge tilpasset alle typer reisende og anledninger. My Lounge er det litt mer avslappede og uformelle tilbudet med selvbetjent bar, mens No1 Lounge byr på en mer omfattende meny og betjent bar. Clubrooms byr på sesongbaserte menyer og et bredt spekter av vin og coktails. For en førsteklasses loungeopplevelse byr The House får du full a la carte-servering.

Uansett hvilken av loungene du velger kan du vente deg et godt utvalg av mat og drikke, behagelige sitteområder, ubegrenset WiFi, og magasiner og aviser du kan ta med deg.

Priser

The House Kampanjepris Normalpris
Heathrow T4 £38,25 £45
Clubrooms
Gatwick £38,25 £45
Birmingham £29,75 £35
No1 Lounges
Birmingham £23,80 £28
Edinburgh £22,10 £26
Gatwick £27,20 £32
Heathrow T3 £27,20 £32
My Lounge
Gatwick North £17 £20
Gatwick South £20,40 £24

Gå ikke glipp av denne muligheten til å gjøre en ekstra god deal på loungetilgang hos No1 Lounges før 30. nobember.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *