Flying Blue flash sale: siste dag med ekstra promo awards

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

En fin overraskelse fra Flying Blue! I dag er siste dag av et tre-dagers Flying Blue Flash Sale med ekstra Promo Rewards med tilbud på enda flere destinasjoner.

Flying Blue har normalt promo awards hver måned; en rekke destinasjoner, som har reduserte priser i en bestemt reiseperiode. frem til 16. november er det nå 20 destinasjoner i tillegg ut over de alminnelige promo awards for denne måned. Reiseperioden for disse ekstra rutene er også lengre en normalt; fra 1. januar til 31. mars.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er tilbud til mange steder i verden i alle klasser. For eksempel er det ekstra gode tilbud til både Beijing og Toronto i business class. En business class billett til Toronto kan man få helt ned i 35.000 miles per vei. I Air France premium economy class gjelder tilbudene til Havana, Mexico City og Nairobi.

Der er også en rekke tilbud i economy class. For eksempel, kan du få en enkel reise til New York fra kun 14.000 miles per vei. Vil du heller til vestkysten, koster det kun 15.000 per vei for at komme til Vancouver. Øvrige tilbud er til Lima, Osaka og San Francisco.

Som alltid kan promo awards kun bestilles online. Til de priser kan billettene selvfølgelig heller ikke endres eller kanselleres. Du kan se alle tilbud og vilkår på den specielle kampagneside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *