Race gjennom flyplassen på din egen koffert

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det dukker stadig opp nye innovative reise-gadgets. Saker som skal forenkle reise-hverdagen for oss. Mange har kanskje sett dem med en trille-koffert på kabinstørrelse som kan gjøres om til en sparkesykkel? Vel å greit det, men nå er neste oppfinnelse kommet. Og her vil du slippe å bruke apostlenes hester, for denne saken er motorisert!

Modobag heter den nye innovasjonen, men den er ikke på markedet enda. Men markedsføringen er allerede godt i gang og man forventer at de første kundene vil kunne motta denne motoriserte kofferten i januar neste år.

Hvis du forhåndsbestiller nå, er prisen 995 US dollars pluss forsendelse og eventuelle avgifter. En ganske stiv pris for en håndbagasje kanskje, men kanskje ikke like dyrt som en moped?

Med i prisen får du faktisk mye mer enn bare en liten koffert. Modobag er også en mini-scooter, mobil-lader og den har koffert-tracking via en app.

modobaggif
Modobag kan brukes som scooter når du skal gjennom flyplassen.

Modobag er for tiden kun et Indiegogo-projekt, hvor du kan forhåndsbestille en koffert hvis du tror på prosjektet. Leveringen av de første eksemplarene forventes i januar neste år.

Ifølge Modobag’s hjemmeside, så veier kofferten hele 8,6 kg. Noe som i seg selv kan gjøre det vanskelig å bruke Modobag som håndbagasje.

Også det faktum at kofferten inneholder et større batteri gjør risikoen for at den ikke kan tas med på fly ganske stor. Modobag opplyser selv at den inneholder litium-batterier, som generelt ikke er særlig velkomne på fly. I den senere tid har vi for eksempel sett et forbud på å ta med Hooverboards på fly, nettopp på grunn av at de inneholder litium-batterier.

En tredje ting som man også skal ta med i betraktningen innen man bestiller denne dyre kofferten er om flyplassene i det hele tatt kommer til å tillate at man bruker dem som scootere. Umiddelbart er der mange steder som ikke tillater rulleskøyter, skateboard og så videre, og faren er vel stor for at denne blir kategorisert som det samme. Men tøft ser det jo absolutt ut!

Er du stadig fristet av en Modobag, så kan du se en video om prosjektet her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *