Lei et sete hos Lufthansa hos Airbnb

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Airbnb er blitt en viktig aktør i det man kaller for delingsøkonomien. Gjennom dem kan man leie seg en leilighet eller overnattingssted et eller annet sted i verden. Nå tar de den litt lenger ut i et stunt sammen med Lufthansa. Nå kan du gjennom Airbnb leie et Premium Economy sete på Lufthansas fly mellom Frankfurt og New York!

Dette stuntet gjør at du hos Airbnb  kan «leie» et sete i Lufthansas Premium Economy Class for 793 US Dollars. Det er kun på ruten mellom Frankfurt og New York dette tilbudet gjelder, og prisen er for en tur/ retur-billet med minimum 4 dagers opphold i New York.

Lufthansas beskrivelse af "lejemålet"
Lufthansas beskrivelse av «leiemålet»

Dette er faktisk et godt tilbud etter som Premium Economy Class på denne ruten normalt starter på 1 000 US Dollars for en tur/retur-billet. Det er verd å merke seg at tilbudet bare blir tilbudt i en begrenset periode fra 23. August 2016 og frem til 15. Desember 2016. Det er usikkert hvor mange billetter som blir lagt ut for salg hver dag, og hvilken bookingklasse man vil ende i, hvis vi tenker på hvor mange bonuspoeng man ville kunne tjene på denne reisen.

Det er super enkelt at booke!
Det er veldig enkelt å booke!

«Leiemålet» er veldig enkelt å booke på denne linken! Du velger bare dato for ut- og hjemreise, og hvor mange personer du ønsker å booke for. Deretter kan du sende booking-forespørselen, og dersom det er ledige billetter, vil du få en bekreftelse på e-mail.

Konklusjon

Hvis du allikevel skal til New York, og har lyst til å prøve Lufthansas Premium Economy-produkt og ikke har noe i mot å kjøpe tilslutnings-billett til Frankfurt utenom, mener vi at dette er et godt tilbud da billettene normalt ligger i et langt høyere prisnivå. Vær oppmerksom på at vi ikke har funnet noen dokumentasjon på at du vil tjene bonuspoeng på denne reisen, og det kan også være andre restriksjoner i billetten vi ikke kjenner til.

 

Opprinnelig skrevet for InsideFlyer.dk av Peter Krogh Frausing

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *