BA reduserer antall avganger til Stavanger og Bergen

British Airways

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

British Airways har bestemt seg for å redusere antall daglige avganger til henholdsvis Stavanger og Bergen. Selskapet reduserer fra 2 daglige avganger til 1 daglig avgang til hver av destinasjonene når vinterprogrammet settes i gang den 30. Oktober 2016.

Fra Bergen vil den daglige avgangen fra mandag til fredag ha avgangstid klokken 15:00.
Lørdager er avgangstiden satt til klokken 12:10, mens det på søndager vil være avgang mot London klokken 14:25.

Fra Stavanger vil den daglige avgangen fra mandag til fredag ha avgangstid klokken 15:00. Lørdager er avgangstiden deres satt til klokken 13:55, mens det på søndager er samme avgangstid som mandag-fredag.

På hverdager mister man dermed en rekke muligheter for videreforbindelser ut i verden. Med de nye avgangstidene er det blant annet mulig å komme seg videre til New York (JFK), Boston (BOS) og Calgary (YYC). Østover er det blant annet anledning til å nå begge avgangene til henholdsvis Hong Kong (HKG) og Singapore (SIN). Populære destinasjoner som for eksempel Los Angeles (LAX) og San Francisco (SFO) vil dermed ikke lengre være mulig å nå (unntatt lørdager fra Bergen), og krever dermed at man enten flyr til en annen destinasjon i USA med påfølgende videreforbindelse eller legger inn en overnatting ved London Heathrow airport.

SAS har blant annet uttalt at de ikke har ønsket belegg på avgangene deres frem og tilbake til London Heathrow. For eksempel har SAS satt inn CityJet sine CRJ 900-maskiner på flere avganger og da særlig på ruten Stavanger-London. Hvis SAS merker nedgang i antall reisende på ruten, er det naturlig å anta at den samme tendensen foreligger hos British Airways.

Det er ikke på nåværende tidspunkt kjent hvorvidt disse endringene vil gjennomføres for sommerprogrammet 2017. InsideFlyer kommer med oppdatering så snart vi vet mer om dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *