Halv pris på bonusreiser med British Airways

Hollywood Sign Los Angeles

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

British Airways vil tydeligvis ikke at vi skal ruge på våre Avios bonuspoeng og har lansert en kampanje med opptil halv pris for bonusreiser på langdistanserutene.

Har du opparbeidet deg Avios du ikke helt vet hva du skal bruke til, er det siste tilbudet fra British Airways noe du bør vurdere. Fram til 13. oktober får du nemlig 50% rabatt på langdistansereiser og 25% rabatt på reiser innen Europa. Tilbudet gjelder for alle klasser og du kan bestille reiser fram til 30. juni 2021.

British Airways Executive Club Avios

London – Los Angeles i Club Suite for 62 500 Avios

British Airways har tradisjonelt sett ikke vært kjent for å tilby de beste premium-produktene, hverken i business eller first class. Selskapets nye Club World Suites er derimot et stort steg i retning av et mer moderne og oppdatert business class-produkt. Med 50% rabatt er det faktisk en ganske bra deal også.

Avios-priser for London til Los Angeles med British Airways

Club Suite er fremdeles ikke tilgjengelig på alle ruter med British Airways. Per i dag er produktet tilgjengelig på mange ruter til Nord-Amerika, blant annet Boston, Chicago, Los Angeles, Miami og New York, samt utvalgte ruter til Asia og Midtøsten.

British Airways Airbus A350 Club Suite

For å finne bonusbilletter kan du for eksempel bruke søkeverktøyet Seat Spy, som er et av de beste verktøyene vi har sett for søk etter bonusreiser med British Airways.

Dessverre kommer det selvfølgelig også skatter og avgifter på toppen av selve billettprisen. Her er det dessverre ingen rabatter å få og British Airways er i utgangspunktet ikke kjent for å være best i klassen på dette punktet. Med den lave poengprisen er tilbudet likevel verdt å se nærmere på.

Du finner alle betingelser og priseksempler for bonusreiser på denne siden.

Forsidefoto: Bissartig / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *