Radisson Royal Hotel Dubai

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Dette er et moderne og lekkert hotell på 51 etasjer med fasade i glass og metall. Hotellet ligger veldig sentralt plassert i Sheikh Zayed Road sammen med en rekke andre kjente hoteller.

Inngangspartiet
Inngangspartiet

Flere bilder av fasaden finnes på hotellets hjemmeside.

Ved innsjekk ble jeg ønsket velkommen med en velkomstdrikk, noe som var en hyggelig gest. Resepsjonen var innbydende, ren og oversiktlig.

Radisson Royal Dubai Resepsjon
Resepsjonen

Som Club Carlson Concierge-medlem ble jeg oppgradert til et hjørnerom i høy etasje med flott utsikt. Da jeg åpnet døra til rommet åpnet gardinene seg automatisk, og skapte en aldri så liten «wow-effekt». TV-skjermen viste en velkomst-melding.

Radisson Royal Dubai room
Fra inngangsdøra
Radisson Royal Dubai room
Utsikt i to retninger
Radisson Royal Dubai room
Komfortabel seng

 

Radisson Royal Dubai room
Sofa og arbeidsbord

 

Radisson Royal Dubai room
Innholdsrik minibar
Mer minibar
Mer minibar

På det ene nattbordet lå det en sjokoladeeske med en velkomsthilsen, og på det andre nattbordet var det en moderne vekkerklokke samt noen kremer.

Radisson Royal Dubai room
Hyggelig velkomstgave
Radisson Royal Dubai room
Vekkerklokke og kremer

Her var alt moderne og høyteknologisk, med egen fjernkontroll til belysning og gardiner, samt IP-telefoner med touchscreen.

Radisson Royal Dubai room
Fjernkontroll
Radisson Royal Dubai room
Telefon nr. 1
Radisson Royal Dubai room
Telefon nr. 2

Disse teknologiske detaljene gir et umiddelbart godt førsteinntrykk av hotellrommet og hotellet. De bidrar til økt bekvemmelighet for gjestene, og man får et inntrykk av at hotellet følger med i utviklingen og har ting på stell.

Det var også positivt med gratis kaffe, te og vann.

Radisson Royal Dubai room
Kaffe, te og vann
Radisson Royal Dubai room
God skapplass og safe til verdisaker
Radisson Royal Dubai room
Utsikten var det lite å utsette på

Badet bidro til nok en wow-faktor med lekre fliser, topp moderne dusj med masse boltreplass, samt badekar og toalett med super utsikt fra gulv-til-tak-vinduer. Hvis man synes det er ubehagelig å gjøre sitt fornødne med utsikt rundt 50 etasjer rett ned, kan man senke en rullegardin med noen knapper på veggen.

Radisson Royal Dubai bathroom
Servant og badekåper
Radisson Royal Dubai Bathroom
Fancy dusj
Radisson Royal Dubai Bathroom
Badekar med og uten utsikt
Radisson Royal Dubai Bathroom
Toalett med og uten utsikt

 

Radisson Royal Dubai Bathroom
Fjernkontroll

For å finne ut om teknologien var i henhold på alle områder, testet jeg også hastigheten på det trådløse internettet. Resultatet må sies å være meget bra.

Radisson Royal Dubai Wifi
Hastigheten på nettet

En annen fordel som fulgte med romoppgraderingen var lounge-tilgang. Det er ikke så mange Radisson-hoteller som har en lounge, men dette hotellet har altså det. Her kan gjestene innta frokost om morgenen, og kveldsmat med gratis drikke (inkludert alkohol) et par timer på kvelden. Alkoholfri drikke og te og kaffe er tilgjengelig gratis i loungen hele dagen, samt noe småsnacks. Jeg må si at denne loungen overgikk mine forventninger både i design og utvalg. Det var en omfattende frokost, og rikelig med kalde og varme retter på kveldstid, samt godt utvalg av forskjellig øl, vin og sprit.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Et 5-stjernes hotell bør ha et spa, hvilket dette hotellet også har. Jeg fikk en liten omvisning.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Som dere kan lese i vår guide til Club Carlson, får man som Gold- og Concierge-medlem mulighet til å bestille 2 netter for prisen av 1 og 4 netter for prisen av 2. Det var nettopp dette tilbudet jeg benyttet meg av på dette hotellet, og det er en fenomenal deal.

Et søk på pris for en natt 1.-2. november ga følgende resultat:

Priser

Dette er altså et kategori 7-hotell som koster 70 000 poeng per natt. Sammenlignet med andre hoteller i samme klasse, tilbyr dette hotellet meget god valuta for pengene, og særlig hvis man har Gold- eller Concierge-status.

Hotellet har også trimrom, basseng, restauranter og nattklubb. De to nest øverste etasjene er en japansk restaurant med henholdsvis sushi og teppanyaki, hvor kokkene lager flammeshow. Øverste etasje er en hyggelig bar. Dette hotellet har det meste, og jeg kan anbefale dette hotellet på det varmeste. Jeg ville ikke nølt med å bo her igjen.

Oversikt

Fordeler

Nytt og moderne, club lounge, sentralt, raskt internett, mange fasiliteter.

Ulemper

Det er ingen badestrand siden hotellet ikke ligger ved vannet, og det er nok ikke det mest familievennlige hotellet i Dubai. Hotellet er moderne og funksjonelt, og har ikke et luksuriøst preg med ekstravagante utsmykninger som andre 5-stjerners hoteller har.

Komfort/rom

Fasiliteter

Service

Valuta for pengene

Overall Rating

Konklusjon

Dette er nok et hotell for den litt yngre garde som setter pris på teknologi, funksjonalitet og minimalistisk design. Ønsker man oppvartning, mahogni-møbler og lysekroner finnes det bedre alternativer. For en ung bonusjeger med status hos Club Carlson er dette et ypperlig hotell, og det beste Radisson-hotellet jeg har bodd på hittil.

4.7

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *