Reis billig til USA i kveldens Now or Never

Now or never fra SAS

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Travel Now or Never-kampanjen fra SAS er et sikkert tegn på at det er torsdag og helga nærmer seg. Hva er vel bedre enn å ta fatt på ukas siste arbeidsdag vel vitende om at du akkurat har gjort en god deal på din neste USA-tur?

Vi ser gjerne at SAS kommer med flere tilbud på premium-billetter, men vi er uansett glade for gode priser på de interkontinentale rutene. I kveld Now or Never fra SAS er det Boston og Chicago som står på menyen. Dette er destinasjoner som kommer på tilbud rett som det er, men vi velger å tro at det skyldes at SAS er rause og ikke at de har problemer med å fylle flyene.

Boston og Chicago

USA er mye mer enn bare New York, benytt kveldens Now or Never til å bli kjent med Boston og Chicago. Selv om det kanskje ikke er de første byene man tenker på hvis man ønsker seg storbyferie på andre siden av atlanteren, er dette to byer med masse å by på. Det er billetter i SAS Go som er på tilbud fra kr. 2 587,- for Boston og 3 387,- for Chicago. Den lave prisen gjør at du også kan komme ut med en god totalpris med oppgradering til Plus eller Business med SAS Upgrade.

Priser og tilgjengelighet finner du på SAS sine hjemmesider.

Bonuspoeng

Som på alle andre flygninger med SAS er Eurobonuspoeng å hente. Du får i utgangspunktet 3000 poeng for strekningen København-Boston og 3750 poeng for strekningen Stockholm-Chicago. I tillegg får du 250 poeng for turen til henholdsvis København/Stockholm. Dette gir deg totalt 6500/8000 poeng eller 8125/10000 poeng hvis du er så heldig at du innehar Eurobonus Gull eller bedre.

Kartet

Now or Never 05.04.2018
Kveldens Now or Never fra SAS byr på gode priser til Boston og Chicago (kilde: gcmap.com)

Betingelser

Billettene må bestilles mellom klokken 18.00 – 24.00 torsdag 22. februar.

Reiseperioden er fra 9. mai til 13. juni 2018.

Prisen er for tur/returbilletter og gjelder SAS Go Light.

SAS gir alltid fri avbestilling innen de første 24 timene etter booking.

Husk at du alltid opptjener EuroBonus grunnpoeng når du flyr med SAS. Ikke glem at du opptjener 20-25 EuroBonus ekstrapoeng per 100 kroner på selve billettkjøpet om du betaler med SAS Mastercard eller 10-20 ekstrapoeng per 100 kroner med SAS American Express.

God tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *